Ps4 için Assetto Corsa alınır mı ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,314
Beyler Assetto ps store de ara ara bu fiyatlarlar da indirime giriyor yani nfs heat da ilerlerken bi yandan bu tarz bi oyun alasım var sürüş mekaniği olarak biraz daha iyi tad veriyor sanırım ancak ps4 te alacağım online varmı yokmu bilmiyorum online olmadan oyun eğlenceli olur mu onu da bilmiyorum yorumlarınız neler olur ?

Ps4 için gt serisi varken başkalarını oynamak bana saçma geliyor

Ps4 için gt serisi varken başkalarını oynamak bana saçma geliyor
niye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Assetto ps store de ara ara bu fiyatlarlar da indirime giriyor yani nfs heat da ilerlerken bi yandan bu tarz bi oyun alasım var sürüş mekaniği olarak biraz daha iyi tad veriyor sanırım ancak ps4 te alacağım online varmı yokmu bilmiyorum online olmadan oyun eğlenceli olur mu onu da bilmiyorum yorumlarınız neler olur ?
pc de oynamistim galiba araç zor donuyor du diye hatırlıyorum pc de nfs gibi kolay değil

direksiyonunuz yoksa assetto corsa sıkabilir

Direksiyon seti yok ise online oynamayı unutabilirsin o oyunun online serverlarından tüm sürüş destekleri kapatılıo gamepad ile oynanmaz halde oluyor delirirsin.

Geri