Yusuf Çelebi
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar son 2-3 haftadır ps4te kasma sorunu yaşıyorum internete baktım bı kaç kişide daha aynı sorun olmuş sizdede sıkıntı oluyormu?
Arkadaşlar son 2-3 haftadır ps4te kasma sorunu yaşıyorum internete baktım bı kaç kişide daha aynı sorun olmuş sizdede sıkıntı oluyormu?
YouTube'dan baktım bir videoya yorumlarda herkes güncelleme geldikten sonra oldu gibi yorumlar yazmışlar,acaba ps5 çıkacağı için yavaşlatma gibi bir şey mi yaptı PlayStationIsınmadan dolayı olabilir malum sıcak havalarda geldi eğer ondan olmadığına eminseniz fanlarını vs temizlemeniz fayda sağlayabilir gene olmazsa teknik destek almanızda fayda var.
YouTube'dan baktım bir videoya yorumlarda herkes güncelleme geldikten sonra oldu gibi yorumlar yazmışlar,acaba ps5 çıkacağı için yavaşlatma gibi bir şey mi yaptı PlayStation
Anlık drop girme diyeyim mesela gtada araba ile giderken anlık FPS düşmesi yaşıyorum 1-2saniyelikDostum kasma derken nasıl bir kasma ? Ben de kasmadan ziyade yazılar , logolar falan yüklenmiyordu.Baya baya 2-3 dakika sürüyordu ps nin açılması.Garantiye yolladım.Haftaya 20.iş günü dolacak haber gelmedi hala , 20.iş günü dolar dolmaz tüketici heyetine yeni ürün talebinde bulunmaya gideceğim.
Anlık drop girme diyeyim mesela gtada araba ile giderken anlık FPS düşmesi yaşıyorum 1-2saniyelik