Tabi kişiden kişiye değişir.Ben Xbox taraftariyim arkasinda microsoft var PS3 te sorun yasadigimda adam akilli ilgilenmediler Xboxta sorun yasayinca Microsoft forumda hemen ilgilenildi
Özel oyunlara ilgin yoksa alınmaz. TLOU2, GOW, Spider Man vs gibi özel oyunlar senin için çok önemli değilse Xbox One X tercih et hem daha ucuz hem daha iyi görüntü kalitesi sunar hem de GamePass var.Merhabalar,
Ps4 Pro 1 TB almak istiyorum veya ikinci el temiz almak istiyorum. Sizce mantıklı mıdır?
Ortalama ne kadar fiyat vermek doğru olur.
Bence değil. Series S daha mantıklı.Merhabalar,
Ps4 Pro 1 TB almak istiyorum veya ikinci el temiz almak istiyorum. Sizce mantıklı mıdır?
Ortalama ne kadar fiyat vermek doğru olur.
exclusive oynamayacaksan mantıksız olur ama oynayacaksan da sonuna kadar değer.Açıkçası 4k falan oyun oynamak istiyorum özellikle Rdr2 oyununu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rakamı söyleyin ona göre konuşalım
Fiyat olarak söyleyin siz
Rdr2 ?
One X daha mantıklı bence. Series S de SSD var oyun hızlı açılıyor falan tamam da One X modeli tam 6TFLOP gücünde bir GPU ile geliyor. Series S ise 4TFLOP ile oldukça geride kalıyor.Xbox Series S bu yönde mantıklı olur mu? Fiyat:3680 TL
X ile S arasında ki fark nedir? Neden tercih ediyorsunuzOne X daha mantıklı bence.
Üstte ayrıntılı olarak açıkladım. Series X alabiliyorsanız onu alın o cidden baya güçlü ama ona bütçe yetmezse bence Series S yerine One X alın.X ile S arasında ki fark nedir? Neden tercih ediyorsunuz
Amacım zaten 120hz 4k TV de Red Dead Redemption 2 oynamak. Ozaman Series S 1080p veriyorsa sadece olmaz. Dediğinize göre de One X 4k görüntü sağlıyorsa tabii ki de mantıklı bu olur.One X daha mantıklı bence. Series S de SSD var oyun hızlı açılıyor falan tamam da One X modeli tam 6TFLOP gücünde bir GPU ile geliyor. Series S ise 4TFLOP ile oldukça geride kalıyor.
Gerçi series s 1080P amaçlı çıkan bir konsol One X in amacı 4K oyun oynatmak o yüzden daha güçlü GPU olması normal karşılanabilir.