babaprolar201784
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Minecraft fortnite rocket League Mario kart ve diğer Mario oyunlarını oynayacağım Switch yeterli demi
Hocam PC ile oynamak benlik değil çok sıkılıyorum, PS de kasmasa oynayacağım da GTA 5 bile oynatmıyor ki gıcık oldum. Nintendo Switch çok hoşuma gidiyor tasarımı tipi oyunlarıiki konsola da sahip birisi olarak söylüyorum playstation artık öldü ve pcn var ise nintendo switch te mantiksiz çünkü oyunları gerçekten pahalı ve emulator ile switchten daha iyi fps ile falan oynayabiliyorsun büyük olasılıkla 1 bilemedin 2 oyun alıp onlarla geçirirsin vaktini o da sıkıcı yerinde olsam ps4 pro nun 1 dualshockunu falan elimde tutar ps4 ü satar pc mi güncellerdim
Arkadaşlar ps4 promu satıp üstüne ekleyip ikinci el Nintendo Switch almak mantıklı mı? Nintendo Switch istiyorum bide ps4 pro konsolum kasıyor GTA 5 de felan
Hocam normal gta 5 de kasıyor 15fps bile alıyor rdr2 de 7fps lere düşüyor slim proda 10 lara düşüyorNintendo oyunları ilgini çekiyorsa alabilirsin.
Ps4 pronun gta5te kasmasi normal değil.
canım dedigim gibi benimde ilgimi çekiyordu baya nintendo severim ama aşırı sıkıcı oluyor şuanda oyunları pahalı nintendo switch 2 çıktıktan sonra fiyatları düşecek yerinde olsam illa switch alacam diyor isen cfw li switch alırım ama o da online oyun oynatmaz dedigim gibi pc + dualshock tüm konsollardan daha iyi şuanda hem oyunları ucuz hem crack var hem kol ile hem klavye mouse ile oynayabiliyorsunHocam PC ile oynamak benlik değil çok sıkılıyorum, PS de kasmasa oynayacağım da GTA 5 bile oynatmıyor ki gıcık oldum. Nintendo Switch çok hoşuma gidiyor tasarımı tipi oyunları
Cfw ne hocamcanım dedigim gibi benimde ilgimi çekiyordu baya nintendo severim ama aşırı sıkıcı oluyor şuanda oyunları pahalı nintendo switch 2 çıktıktan sonra fiyatları düşecek yerinde olsam illa switch alacam diyor isen cfw li switch alırım ama o da online oyun oynatmaz dedigim gibi pc + dualshock tüm konsollardan daha iyi şuanda hem oyunları ucuz hem crack var hem kol ile hem klavye mouse ile oynayabiliyorsun
Seri numarası ile anlaşılır v1 veya v2 olduğu. V2 almanı öneririm çünkü şarj süresi daha iyi.Herşeyi tam sürüm bilmiyorum bide yuvarlak bişey var yanında da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adını sormadım
Ne olduğunu da anlamadım
Cfw oyunları indirmek gibi düşün yasal olmayan yollarla dışarıda switch bu arada 1-2 defa yaptım biliyon mu o kadar az yapıyorsun kiCfw ne hocam
Hocam switchi dışarı cikarcam dışarda oynicam çantamda taşırım yani ama kasayı ve PS yi cikaramam
Benim dediğim oyunları açsın yeter
Arada fps düşmesi olabilir ama bu kadar sorun çıkartması normal değil bence. Ps4 slim ile gta 5 oynarken sorun yaşamamıştım.Hocam normal gta 5 de kasıyor 15fps bile alıyor rdr2 de 7fps lere düşüyor slim proda 10 lara düşüyor