Ps4 pro + rx5500xt 4gb =? 1660super

saçma bir yazı daha attığın listede özel olarak Xbox series s için inceleme yokki ayrıca kendim kullanıyorum diyorum beni geçtim 648 tane detaylı oyun incelemesi demişsin 648 i de series s için değil önceki attığın oyunda optimize olmayan bir oyun küçük downgradeler olabilir series s in kötülenecek hiçbir yanı yoktur
optimize olmayan dediğin oyun series x ve s için özel olarak optimize edilerek çıktı. listeyi adamlar bu işi yıllardır yapıyor diye attım. sadece 1 değil bir sürü konsol için oyunları inceliyorlar. bir videoda 3 konsol için inceleme yapıyorlar. sana fanboy hayatında mutluluklar dilerim. evet en iyisi series s. hiç böyle küçük fanboy tartışmalarına girmeyeceğim. tamam anlıyorum para verdiğin ürüne toz kondurmak istemiyorsun ama ne kullandığını, nasıl kullandığını, hangi özelliklerde olduğunu öğren ondan sonra tartışalım.

optimize olmayan dediğin oyun series x ve s için özel olarak optimize edilerek çıktı. listeyi adamlar bu işi yıllardır yapıyor diye attım. sadece 1 değil bir sürü konsol için oyunları inceliyorlar. bir videoda 3 konsol için inceleme yapıyorlar. sana fanboy hayatında mutluluklar dilerim. evet en iyisi series s. hiç böyle küçük fanboy tartışmalarına girmeyeceğim. tamam anlıyorum para verdiğin ürüne toz kondurmak istemiyorsun ama ne kullandığını, nasıl kullandığını, hangi özelliklerde olduğunu öğren ondan sonra tartışalım.
ahahahaha daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun hala yazıyorsun neyse

ahahahaha daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun hala yazıyorsun neyse
ben sana veri sundum, video paylaştım. senin tek yaptığın "ahahahahha daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun" demek. çok güzel kaçma taktiği. inanmış gibi yapıp bir daha sana cevap vermeyeceğim. çünkü bana sunduğun argümanların çocuk kavgasında söylenen "SENSİN O"dan farkı yok.

Geri