Ps4 pro stok sorunu.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Uzun zamandir para biriktiriyodum sonunda ps4 almaya karar verdim sony garantili ps4 slim 3 oyunla beraber 3.700 tl 1 ocakta bir vergi indirimi gelicekti sizce ne kadar zamanda bu fiyatlara yansır slimde 30 fps oynamak yerine ps4 pro almak istiyorum ama oda sony garantili en az 5000 tl 1 2 yer fln satiyo ps5 çiktigi icin yakinda ps4 ler üretilmeyecek hizli davranip ps4 slimi almali miyim yoksa ilerliyen günlerde ps4 pro stoklara gelir ve fiyati düşermi.

PS4 Pro artık üretilmiyor. Yani stoklara gelmez ve fiyatları düşmez. Alacaksanız 2. el bakın.

PS4 Pro artık üretilmiyor. Yani stoklara gelmez ve fiyatları düşmez. Alacaksanız 2. el bakın.
2. El pek almak istemiyorum ps4 slim almak istesem sizce fiyat düsermi sony özel oyunlarini oynamal istiyorum god of war tlou 1 tlou 2 fln ilk defa ps4 oynicağimdan 30 fps değisik gelirmi sizce

2. El pek almak istemiyorum ps4 slim almak istesem sizce fiyat düsermi sony özel oyunlarini oynamal istiyorum god of war tlou 1 tlou 2 fln ilk defa ps4 oynicağimdan 30 fps değisik gelirmi sizce
Bu saatten sonra fiyatlar düşmez. Düşse bile çok az.

30FPS olması sıkıntı çıkarmaz, PC'deki gibi değil. Konsolda 30FPS gayet akıcı.

Bu saatten sonra fiyatlar düşmez. Düşse bile çok az.

30FPS olması sıkıntı çıkarmaz, PC'deki gibi değil. Konsolda 30FPS gayet akıcı.
Son zamanlarda days gone da pc ye geliyor sony diğer özel oyunlarinida yakin zamanda pc ye getirirmi acaba cevaplariniz için tesekkür ederim ps4 ile bilgi bulmak çok zor

Son zamanlarda days gone da pc ye geliyor sony diğer özel oyunlarinida yakin zamanda pc ye getirirmi acaba cevaplariniz için tesekkür ederim ps4 ile bilgi bulmak çok zor
Diğer oyunlar da PC'ye gelmeye devam edecek ama The Last Of Us, God Of War, Spiderman gibi oyunların gelmesi çok zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,180
Üyeler
188,048
Son üye
Seyfi35
Geri