Neler Yeni

Ps4 Pro Vs Xbox One x ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
PS4 PRO'ya bas yeğen, bas ampule basss seriii. Şaka maka PS4 PRO al daha iyi ama alırken temiz bir ürün al.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Teknik olarak Xbox One X daha güçlü.

İkisi de 4K 30FPS oynatıyor ama aradaki fark şu,
One X native 4K oynatıyor
PS4 Pro upscale ile 4K oynatıyor.

Oyun bakımından PS, Xbox'ı parçalar. Şu ana kadar çıkmış exc oyunları ortalama 150-200TL arasına bulabilirsin.

Ama hiç oyun bütçen yoksa Xbox al çünkü Gamepass avantajı var. Çok iyi bir artı.

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar bu 2 konsoldan biri alınır mı? Alınırsa avantajları nelerdir birde hangisi daha iyidir? 4K Tv var hangisi daha iyi olur 4K için birde oyunlar açısından
oynayacağın oyuna göre al knk zaten sen konsol alacaksan performansı için değil oyunları için alırsın grafik anlamında hiç düşünme x al ama playstationun özel oyunları bana daha hoş daha güzel geliyor ne oynayacağına bağlı seçim senin hala karasızsan youtubeden oyun testlerine bakabilirsin :)

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
oynayacağın oyuna göre al knk zaten sen konsol alacaksan performansı için değil oyunları için alırsın grafik anlamında hiç düşünme x al ama playstationun özel oyunları bana daha hoş daha güzel geliyor ne oynayacağına bağlı seçim senin hala karasızsan youtubeden oyun testlerine bakabilirsin :)
Teşekkürler,eğer alabilirsem series s almaya karar verdim

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
series s.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri