serhatemin
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
Sizce xbox series s almak mi mantıklı ps4 pro mu
Bence series s almak daha güncel olduğu için.Sizce xbox series s almak mi mantıklı ps4 pro mu
Güncellik, daha güzel hizmetler, uçuk olmayan fiyatlar falan işte çok da bir şey değil.Daha güncel olduğu için Series S öneririm ama amacın sadece oyun oynamaksa PS4 Pro al derim. PS4'ün exclusive oyunları zaten başlı başına bir alma sebebi ve aralarında performans farkı çok yok.
Dediğim gibi amacı sadece oyun oynamak ise faketmez PS3 bile alabilir. Oynayacağı oyunlara bağlı. Diyorsa ben GoW, Tlou gibi oyunları merak ediyorum. PS4 alsın. Ama Gears gibi oyunları istiyorsa Xbox alsın farketmez. Kendi tercihine kalmış bir şey bu. İstediğini alabilir.Güncellik, daha güzel hizmetler, uçuk olmayan fiyatlar falan işte çok da bir şey değil.
Doğru diyorsunuz ama benim belirtme sebebim ps4 proda yeni oyunlar çıkmayacak, kaliteli hizmet alamayacaksın belki bir süre sonra oyunları bulmanda zorlanıcak.Dediğim gibi amacı sadece oyun oynamak ise faketmez PS3 bile alabilir. Oynayacağı oyunlara bağlı. Diyorsa ben GoW, Tlou gibi oyunları merak ediyorum. PS4 alsın. Ama Gears gibi oyunları istiyorsa Xbox alsın farketmez. Kendi tercihine kalmış bir şey bu. İstediğini alabilir.
Xbox series s 4k destekliyormus series s alacağımDoğru diyorsunuz ama benim belirtme sebebim ps4 proda yeni oyunlar çıkmayacak, kaliteli hizmet alamayacaksın belki bir süre sonra oyunları bulmanda zorlanıcak.
Evet orası öyle ama şuan PS4'e çıkmış binlerce oyun var ve 2-3 sene boyunca daha yeni oyun çıkmaya devam edecek. Dediğim gibi arkadaşın kendi tercihine kalmışDoğru diyorsunuz ama benim belirtme sebebim ps4 proda yeni oyunlar çıkmayacak, kaliteli hizmet alamayacaksın belki bir süre sonra oyunları bulmanda zorlanıcak.
ikisininde görüntü özelliği aynı bence daha uygun fiyat olarak one sSizce xbox series s almak mi mantıklı ps4 pro mu