Weezy.10uR
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
2.el 4500Tl ye 1 tb 2 kol 2016 B cuh kodlu bir cihaz buldum. alınır mı? arkadaslar
Ps kırık olabilir vs xbox one serisi daha cazip geliyor veya series s2.el 4500Tl ye 1 tb 2 kol 2016 B cuh kodlu bir cihaz buldum. alınır mı? arkadaslar
kırık olabiliri nasıl tespit ettinPs kırık olabilir vs xbox one serisi daha cazip geliyor veya series s
Kaçak oyun yükelemek için kırıyorlarkırık olabiliri nasıl tespit ettinnasıl anlarım kırık oldugunu
Kırsınlar daha iyi işte beleş oyunKaçak oyun yükelemek için kırıyorlar
kırdırmayı biliyorum. nerden çıkardın 2016 olmasındamı ?Kaçak oyun yükelemek için kırıyorlar
sebep broKırsınlar daha iyi işte beleş oyun
Şaka bir yana almamak için bir sebep değil ki bu?
Hayır 2016 fln fark etmezkırdırmayı biliyorum. nerden çıkardın 2016 olmasındamı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sebep bro
Neresi sebep? Konsolu bir tuşla resetleyip orijinal haline getirebiliyorsun zaten, asıl zor olan orijinal konsolu kırmak. Konsolu aldım 1 senedir bulunduğum sürümün kırılmasını bekliyorum…kırdırmayı biliyorum. nerden çıkardın 2016 olmasındamı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sebep bro
tmm kardes sen kırdırNeresi sebep? Konsolu bir tuşla resetleyip orijinal haline getirebiliyorsun zaten, asıl zor olan orijinal konsolu kırmak. Konsolu aldım 1 senedir bulunduğum sürümün kırılmasını bekliyorum…
Ps slim piyasası 4000-4500 arası şu anda biraz indirim yapmasını isteyebilirsin onun harici alınır güzel cihaz 4 gün sonra Ps extra fln geliyor zaten 400 tane oyuna aylık 60 TL ile erişebiliyorsun link at bakayım ilana.2.el 4500Tl ye 1 tb 2 kol 2016 B cuh kodlu bir cihaz buldum. alınır mı? arkadaslar
Ps slim piyasası 4000-4500 arası şu anda biraz indirim yapmasını isteyebilirsin onun harici alınır güzel cihaz 4 gün sonra Ps extra fln geliyor zaten 400 tane oyuna aylık 60 TL ile erişebiliyorsun link at bakayım ilana.
Kolun sıfırının tanesi 1000 TL olmuş durumda zaten bu piyasada 4000-4500 arasına alsan kârlı çıkarsın güzel gözüküyor.PlayStation 4 Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
PlayStation 4 Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
garantisi bitmiş. yarın detaylı foto atıcak. elden alıcam safe pay ile ödeme yapıcam. cuh ve seri nosunu istedim şöyle ; 2016B 02 27452396 2552226 herhangi bir olumsuz durum varmı sizce. cuh nosu en eski sürüm sanırım ama bir problem yaratırmı ?Kolun sıfırının tanesi 1000 TL olmuş durumda zaten bu piyasada 4000-4500 arasına alsan kârlı çıkarsın güzel gözüküyor.