PS4 Slim Alınır mıı?

En iyisi sıfır almak. Ben sıfır alacağım direkt.
Testler yapıldığı sürece ha 2.el ha sıfır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

slim alicaksan oyunlara para vermene gerek yok cihazı kirdir bir kaç kuruşa istediğin oyunu yukle
Arşiv yapacak korsan oynamayacakmış.

Bu saatten sonra çıkacak oyunlar için haklısın fakat şu ana kadar çıkmış bütün oyunları sıkıntısız oynatıyor Slim. (RDR2, TLOU2 vs)
Tlou2 1080P30 mu oynatıyor slim?

PS4 Pro almanın amacı ne ki herkes önermiş ama ben şahsen Pro için fazladan para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum.

Özel oyunların çoğu PS4 ile 1080P 30FPS oynanırken Pro modelde bu oyunlar genelde 2K 30FPS oynanıyor. Gerçek 4K oynanan oyun sayısı çok az ama birkaç tane var hakkını yiyemem.

60FPS konusu Pro konsolda da yok. Tek bildiğim 60FPS modu olan özel oyun God Of War onda da 1080P 60FPS moduna alınca 40-50FPS civarı dalgalı bir FPS alınıyor.

Kısaca abi 2 kattan fazla tflop farkı var falan demeyin, gerçek performans farklarına bakılınca arada devasal farklar yok. Sadece 4K televizyonda oyun oynayacak kişi daha iyi görüntü kalitesi için Pro alabilir.

PS4 Pro almanın amacı ne ki herkes önermiş ama ben şahsen Pro için fazladan para vermeyi pek mantıklı bulmuyorum.

Özel oyunların çoğu PS4 ile 1080P 30FPS oynanırken Pro modelde bu oyunlar genelde 2K 30FPS oynanıyor. Gerçek 4K oynanan oyun sayısı çok az ama birkaç tane var hakkını yiyemem.

60FPS konusu Pro konsolda da yok. Tek bildiğim 60FPS modu olan özel oyun God Of War onda da 1080P 60FPS moduna alınca 40-50FPS civarı dalgalı bir FPS alınıyor.
Slim alayım direkt ve sıfır.

Bro cidden yeni nesil düşün ps4 aldıktan sonra pişman olma eski nesil bir cihaza para harcamaya kesinlikle değmez ps çok istiyorsan ps5 e yönel yada uygun istiyorsan direk Xbox series s artı gamepass al ama ne olursa olsun eski nesil bir cihaz almanı önermem

Bence alınır ama kişisel görüşünüze kalmış eğer PS4 exculusice oyunları oynamak asıl amacınızsa alınabilir fakat 4proya da bir bakın. Eğer PS4 exculudive oyunlar olmasa da olur diyorsanız bence Xbox alın

Bro cidden yeni nesil düşün ps4 aldıktan sonra pişman olma eski nesil bir cihaza para harcamaya kesinlikle değmez ps çok istiyorsan ps5 e yönel yada uygun istiyorsan direk Xbox series s artı gamepass al ama ne olursa olsun eski nesil bir cihaz almanı önermem
Tamamen kutulu oyun PS4 arşivi icin. PS4'un o kadar çok oyunu var ki, bir çoğunu bitirene kadar PS5 parasi çıkar zaten.

Bence alınır ama kişisel görüşünüze kalmış eğer PS4 exculusice oyunları oynamak asıl amacınızsa alınabilir fakat 4proya da bir bakın. Eğer PS4 exculudive oyunlar olmasa da olur diyorsanız bence Xbox alın
Amacim kutulu oyun arşivi yapmak ben PS kaliteli bir ortam. PS4 ise hem içimde kalan, hem de oyunu bol olan konsol.

Tamamen kutulu oyun PS4 arşivi icin. PS4'un o kadar çok oyunu var ki, bir çoğunu bitirene kadar PS5 parasi çıkar zaten.

Amacim kutulu oyun arşivi yapmak ben PS kaliteli bir ortam. PS4 ise hem içimde kalan, hem de oyunu bol olan konsol.
Gerçekten gow için bile alınabilir fakat PC her zaman daha avantajlı bana göre ha yurt dışındaki gibi Ps ucuz olsa herkes pcsinin yanına bir Xbox bir PS koyardı xd

Gerçekten gow için bile alınabilir fakat PC her zaman daha avantajlı bana göre ha yurt dışındaki gibi Ps ucuz olsa herkes pcsinin yanına bir Xbox bir PS koyardı xd
PC var kanki.
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
Kingston HyperX 3200 Mhz 8 GB x 2 Ram
James Donkey 120 GB SSD,
Seagate 5400 RPM 1 TB HDD + 8 GB SSD olan bir SSHD

Rekabetçi oyinlarda cok iyi is görüyor.

PC var kanki.
Ryzen 3 3200G,
B450m S2H,
Kingston HyperX 3200 Mhz 8 GB x 2 Ram
James Donkey 120 GB SSD,
Seagate 5400 RPM 1 TB HDD + 8 GB SSD olan bir SSHD

Rekabetçi oyinlarda cok iyi is görüyor.
PS4 Slim al geç o zaman proya paran yetmezse.

Arkadaşlar amacım oynamadığım oyunları zamanla alıp, hem arşive yapmak, hem de eğlenmek.
Neden Slim? Ucuz olduğu için ve neredeyse tüm exculisive oyunları oynatıyor.
Bir de PS4'ün bir sürü güzel grafikli ve kaliteli oyunu var.

Oynamadığım, tam oynamadığım ve oynamak istediğim oyunlar;
God of War,
God of War 3 Remasterd,
Marvel's Spider-Man,
Persona 5,
Persona Serisi,
Infamus serisi,
BloodBorne,
Dark Souls 3,
Darksiders 3,
Yakuza,
Nier Automata.

Oynamadığım oyunlar;
Last of Us serisi,
Uncharted serisi,
Life of Strange,

Bahsetmediğim bir sürü oyunda var Naruto serileri, kısaca anime oyunları falan.
Alınır

oyunlar zaten indirim oluyor playstation plus her ay

Geri