Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Merhabalar,PS4 slim oyun performansı nasıldır, rdr2 vs akıcı oynayabiliyormu acaba
Para israfı gibi o zaman bı tık,rdr 2 vs 50 fps civarı oynarsa iyi olurdu aslında,Xbox series s nasıldır acabasabit 30fps oynatıyodu arkadaşımda vardı ben pek anlamıyom psden
hocam hiç anlamam psden xboxdan arkadaşımda vardı diye söyledimPara israfı gibi o zaman bı tık,rdr 2 vs 50 fps civarı oynarsa iyi olurdu aslında,Xbox series s nasıldır acaba
Sorun yok konu yükselsin bilgili arkadaşlar yardımci olur, yardımın için teşekkürler bu aradahocam hiç anlamam psden xboxdan arkadaşımda vardı diye söyledim
Rdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdımMerhabalar,PS4 slim oyun performansı nasıldır, rdr2 vs akıcı oynayabiliyormu acaba
Hocam 1080 p veya 2 k performans nasılRdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdım
O kadar bilemiyorum ama artar tabii ki 30fps'ide gozunzufe küçük görmeyin 4k hdr için yeterli guzdl oynatır bence alınHocam 1080 p veya 2 k performans nasıl
Bakalım fiyatına bağlı alacağım bu aralar telefona vsde ihtiyacım var laptopumda çok kasıyor ne alsam bilemedimO kadar bilemiyorum ama artar tabii ki 30fps'ide gozunzufe küçük görmeyin 4k hdr için yeterli guzdl oynatır bence alın
Bütçe çıkisirsa daha mantıklı evetPro alma şansın varsa pro al
2.el kutulu garantili slim alsanaBütçe çıkisirsa daha mantıklı evet