Evet ama verdiği oyunlar çok iyi değil. Ayrıca Series S yeni nesil oyunları önümüzdeki yıllarda destekleyecek. PS4 ün en fazla 2-3 yılı var o konuda.PlayStation ta yıllık alınıyor
Evet ama verdiği oyunlar çok iyi değil. Ayrıca Series S yeni nesil oyunları önümüzdeki yıllarda destekleyecek. PS4 ün en fazla 2-3 yılı var o konuda.PlayStation ta yıllık alınıyor
Belki 5-4 yıl ama 1 yıl sonra sadece pes fifa tarzı oyunlar gelirOna göre ps slim alacağımda bütçem ona yetiyor.
Ne 1 yılı? En az 2-3 daha AAA oyunlar gelir ama performansı tartışılır tabi.Belki 5-4 yıl ama 1 yıl sonra sadece pes fifa tarzı oyunlar gelir
1-s4 de xbox series s de online için para isterYa aslında xbox series s almak istiyorum fakat her ay 45 TL bence bi konsola g9re fazla yani sanirim ps de yok bu ondan ps istiyorum aslinda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani sitesine baktim yillik alimda goremedim ps de yillik alinca indirim oluyor diye
30 fps oyun oynarsınız evet ama 1 yıl sonraki oyunların ne olacağın bilmiyoruz yada 720p 30 fps oynarsınız yada sony oynlarını oynarsınızNe 1 yılı? En az 2-3 daha AAA oyunlar gelir ama performansı tartışılır tabi.
PS tarafında XSS gibi bir şey çıksa güzel olurda....Evet ama verdiği oyunlar çok iyi değil. Ayrıca Series S yeni nesil oyunları önümüzdeki yıllarda destekleyecek. PS4 ün en fazla 2-3 yılı var o konuda.
Biraz saçmalamışsınız sanki. Konsollara optimizasyon yapılır, donanım önemli değil. Sadece Sony oyunları falan da değil, hepsini 2-3 sene oynatacak. Yeni çıkmış oyunların hepsini 900p 30-1080p 30 arasında oynatıyor ve oynatacak.30 fps oyun oynarsınız evet ama 1 yıl sonraki oyunların ne olacağın bilmiyoruz yada 720p 30 fps oynarsınız yada sony oynlarını oynarsınız
Pes fifa tarzı oynicaksan ps 6 çıkana kadar götürür ama hikayeli tarzli oyunlar onlarda 3-5 sene daha götürür Sony nin ps4 gibi büyük bir olayı kolay kolay bırakacağını düşünmüyorumOna göre ps slim alacağımda bütçem ona yetiyor.