PS4 Süpürge gibi çalışıyor?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Konsolda ilk kez güncel denebilecek ağır grafiklere sahip bir oyunu 2K çözünürlükte oynadım (spider man) ve konsol 10 dakika kadar sonra uğuldamaya başladı.

Kulaklık takılı olmasına rağmen rahatlıkla duydum sesi sonra kulaklığı çıkardım oda baya inliyordu yani. Ne yapabilirim buna?

Uğuldama derken hani şu çıkan Helikopter Pervanesi sesini diyorsan o bende de ara sıra oluyor.
Sanırım bakımını yaptırmak gerekiyormuş. Fan kısmını temizleme falan. Bi ara yaptırmıştım gitmişti.

CUH kodunu diyorsanız 7116 dı herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uğuldama derken hani şu çıkan Helikopter Pervanesi sesini diyorsan o bende de ara sıra oluyor.
Sanırım bakımını yaptırmak gerekiyormuş. Fan kısmını temizleme falan. Bi ara yaptırmıştım gitmişti.
Elektrikli süpürge sesi gibi daha çok.

CUH kodunu diyorsanız 7116 dı herhalde.
Pek anormal değil, PS4 Pro zaten bir tık gürültülü çalışan bi alet. 7116 modeli de 7216'ya göre daha sesli çalışıyor zaten. Yine de fanlarını temizlemeyi bir dene, etki eder belki.

Pek anormal değil, PS4 Pro zaten bir tık gürültülü çalışan bi alet. 7116 modeli de 7216'ya göre daha sesli çalışıyor zaten. Yine de fanlarını temizlemeyi bir dene, etki eder belki.
Pro böyleyse Slim kullananlar ne yapıyor acaba 😀

Arkadaşta 4 kartlık mining rig var arada uğruyorum o bile çok daha sessizdi 😅

Geri