PS store yada İnternetten kutulu bir şekilde satın alabilirsin. Ben ps store dan almıştım indirimden.Akakçeye girdim hep ps4 ün yanında?
Ben kutu koleksiyonu yapmak istiyorum biraz koleksiyoncuyum
İngilizcem kötü olduğu için altyazılı olanı tercih ettim.PS4 Oyun Fiyatları - PlayStation 4 Oyunları - n11.com
PS4 Oyun ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı PS4 Oyun modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Aldın mı?İngilizcem kötü olduğu için altyazılı olanı tercih ettim.
Tahmini olarak 7000 TL civarı diyorum ben.Hayır daha ps4 ü almadım ps5 dijitalin fiyatı 6-6.5k dan fazla olursa alıcağım.
Türkçe dublajı yok ama Türkçe altyazılı var diye biliyorum.Hayır daha ps4 ü almadım ps5 dijitalin fiyatı 6-6.5k dan fazla olursa alıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de the last of us ın normali türkçe dublajlı mı geliyor?
O kadar olursa ps4 alıcağım ama 2-3 yıl para biriktirerek ps5 te alıcağım.Tahmini olarak 7000 TL civarı diyorum ben.
O da güzel ama 2. oyun full türkçe dimi?Tahmini olarak 7000 TL civarı diyorum ben.
Türkçe dublajı yok ama Türkçe altyazılı var diye biliyorum.
Ps4 artık alınmaz gibi ya 2. El One X falan al diyeceğim exclusive oyunlar yok onda da.O kadar olursa ps4 alıcağım ama 2-3 yıl para biriktirerek ps5 te alıcağım.
O da güzel ama 2. oyun full türkçe dimi?
Türkçe dublajı mevcut.O kadar olursa ps4 alıcağım ama 2-3 yıl para biriktirerek ps5 te alıcağım.
O da güzel ama 2. oyun full türkçe dimi?
Pro almaya çalış ama yeni nesil oyunlarda çok bir şey bekleme.Tamam sağol ps4 ü alınca inceleme yaparız artık.