oyunların hepsini almak isticeklerini farzeedersek 3.500-4000 arası eder herhalde1tb slim 37 oyun orjinal kol psu yenilendi kutu fatura var garanti geçen sene bitti oyunlardan bazıları witcher FIFA 21 NBA 2k20 subnautica horizon uncharted nathan drake ve 4 bütün oyunlar orijinal
knk en fazla 4K fln1tb slim 37 oyun orjinal kol psu yenilendi kutu fatura var garanti geçen sene bitti oyunlardan bazıları witcher FIFA 21 NBA 2k20 subnautica horizon uncharted nathan drake ve 4 bütün oyunlar orijinal
Hocam kutulu değil ama çoğu PS Store'dan aldımoyunların hepsini almak isticeklerini farzeedersek 3.500-4000 arası eder herhalde
1tb slim 37 oyun orjinal kol psu yenilendi kutu fatura var garanti geçen sene bitti oyunlardan bazıları witcher FIFA 21 NBA 2k20 subnautica horizon uncharted nathan drake ve 4 bütün oyunlar orijinal ama ( kutulu değil)
hm kutulu olmayınca fiyatı düşer 3000-3500 arası ederHocam kutulu değil ama çoğu PS Store'dan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben de almayı düşünüyorum biraz araştırma yapıp size dönerim belki alabilirim1tb slim 37 oyun orjinal kol psu yenilendi kutu fatura var garanti geçen sene bitti oyunlardan bazıları witcher FIFA 21 NBA 2k20 subnautica horizon uncharted nathan drake ve 4 bütün oyunlar orijinal
tamamdırHocam ben de almayı düşünüyorum biraz araştırma yapıp size dönerim belki alabilirim
2500 veren olsa direkt satıcam3200 maks