Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,104
Hocam pc Çok İyi Zaten PSe İhtiyacınız Yok.Yarış seviyosanız Direksiyon Göndersin.Ya da Cash Daha MantıklıParayı Ordan Gönderecek
Hocam pc Çok İyi Zaten PSe İhtiyacınız Yok.Yarış seviyosanız Direksiyon Göndersin.Ya da Cash Daha MantıklıParayı Ordan Gönderecek
Var Çok İyi Ama Çok İyi Bilmiyorum Ekran Kartı Rtx 2060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hee
O zaman g29 al arkadaşlarınla beraber akar.Seviyorum
doğruO zaman g29 al arkadaşlarınla beraber akar.
Discord VarmıBilgisarın varsa G29 almanı tavsiye ederim.
Ama Futbol vb. Sevmiyorumtabikide ps4. tüm exclusiveleri silip süpürürsün indirimlerde gayet ucuza geliyor exclusive oyunlar. direksiyon setini alıp sadece yarış oyunnu oynayabilirsin ama konsol başka bi dünya resmen
ps4Merhaba.Dayım Almanya’ya Taşınacağı İçin Bana bir şey Gönderecek.Ama Playstation 4’mü Yoksa Logitech G29’mü Alsam Diye Bir Soru Var.Ps4 Alırsam Ne Oynayacağımı Bilmiyorum Ve Futbol vb. Sevmiyorum.Hangisini Almalıyım
ps4 dr güzel oyunlar varmı
Evet, bu seçenekte mantıklı tamamen sana kalmış dostum.tabikide ps4. tüm exclusiveleri silip süpürürsün indirimlerde gayet ucuza geliyor exclusive oyunlar. direksiyon setini alıp sadece yarış oyunnu oynayabilirsin ama konsol başka bi dünya resmen
Bence sadece sevmen bu kadar pahalı bir direksiyon almanı mantıklı kılmaz. Bence bunu şu an oynadığın oyunların %50'si direksiyon ile bağlantılı olan biri almalı. Bir de onları kaç saat oynadığında var.Seviyorum