PS5 Almak İçin Site/Satıcı Önerisi

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
113
Selamlar ps5 alacağım fakat baktığımda bir satıcı 23k fiyat çekiyor diğer satıcı 24k fiyat çekiyor onu da geçtim aynı satıcı 2 tane ps5 ilanı koymuş biri 23.5k diğeri 24k bunlar sıfır satılan ürünler kafam allak bullak oldu.

Buradan satın alabilirsiniz.
Ama satıcısı mümkünse Fly Technology olsun.
Hocam tam olarak söylediğim olay bu satıcıda oluyor ve başka sitelerde daha ucuza bulunabiliyor adamlara mail attım dönüş atsınlar bakalım ama saçma gelen ise aynı ürün neden iki farklı fiyat skalasında ? kendi sitesinde de durum aynı

Buradan satın alabilirsiniz.
Ama satıcısı mümkünse Fly Technology olsun.
İthalatçi garantili iyi oluyor mu ? Bir de ps5 pro nerden alınabilir ?

İthalatçi garantili iyi oluyor mu ? Bir de ps5 pro nerden alınabilir ?
Bütçesi az olanlar için ithalatçı garantili mantıklı bir seçenek bir tane Facebook grubunda ithalatçı garantili PS5 alan bir sürü kişi var baya özellikle Fly Technology ve Kahraman Konsol'dan alıyorlar çoğu memnun diyebilirim.
PS5 Pro'yu da buradan alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam olarak söylediğim olay bu satıcıda oluyor ve başka sitelerde daha ucuza bulunabiliyor adamlara mail attım dönüş atsınlar bakalım ama saçma gelen ise aynı ürün neden iki farklı fiyat skalasında ? kendi sitesinde de durum aynı
Lütfen satıcıların linklerini atabilir misiniz?Bir bakayım.

Bütçesi az olanlar için ithalatçı garantili mantıklı bir seçenek bir tane Facebook grubunda ithalatçı garantili PS5 alan bir sürü kişi var baya özellikle Fly Technology ve Kahraman Konsol'dan alıyorlar çoğu memnun diyebilirim.

Özellikle bu ikisi

Özellikle bu ikisi

Son iki linkteki satıcılar aynı ürün aynı gözüküyor ama fiyat neden böyle ?

Özellikle bu ikisi

Son iki linkteki satıcılar aynı ürün aynı gözüküyor ama fiyat neden böyle ?
Onu pek bilemiyorum hocam. Attığınız linklere baktım en güveniliri AlışGidiş'teki Fly Technology ama ben olsam Teknosa'dan alırdım.

İthalatçi ve bilkom arasında ne fark var ve sıkıntı olunca problem yaşanıyor mu hocam ?

İthalatçi ve bilkom arasında ne fark var ve sıkıntı olunca problem yaşanıyor mu hocam ?
Bilkom garantilide bildiğim kadarıyla DualSense bozulduğu zaman yenisini veriyorlar ama ithalatçı garantili firmaların çoğu tamir yapıyorlar,ben güvenemiyorum ithalatçı garantiye derseniz Bilkom garantili alabilirsiniz ama zaten PS5 doğru kullanırsanız öyle kolay bozulacak bir cihaz değil.

Teknosa çatısı alında olduğu için mi ?
İthalatçı garantili cihazların satıcısının Teknosa olabileceğini pek sanmıyorum,bu yüzden Fly Technology gibi satıcılar ithalatçı garantili satıyor.

Teşekkürler hocam şu maile dönsünler en mantıklı uygun siteden çekeceğim.

AlışGidiş adlı siteden FLY TECHNOLOGY satıcısından siparişi geçtim kendileri mail üzerinden aynı ürün olup fiyat güncellemesi yapılması unutulduğunu iletti hayırlısı bakalım ne gelicek.

Bilkom garantilide bildiğim kadarıyla DualSense bozulduğu zaman yenisini veriyorlar ama ithalatçı garantili firmaların çoğu tamir yapıyorlar,ben güvenemiyorum ithalatçı garantiye derseniz Bilkom garantili alabilirsiniz ama zaten PS5 doğru kullanırsanız öyle kolay bozulacak bir cihaz değil.

İthalatçı garantili cihazların satıcısının Teknosa olabileceğini pek sanmıyorum,bu yüzden Fly Technology gibi satıcılar ithalatçı garantili satıyor.
sizce ithalatçi garantili alınır mı ? Bilkom ile arasında kaç tl fark oynuyor bir de doğru kullanmaktan kastınız nedir hocam

Geri