Selamlar ps5 alacağım fakat baktığımda bir satıcı 23k fiyat çekiyor diğer satıcı 24k fiyat çekiyor onu da geçtim aynı satıcı 2 tane ps5 ilanı koymuş biri 23.5k diğeri 24k bunlar sıfır satılan ürünler kafam allak bullak oldu.
Hocam tam olarak söylediğim olay bu satıcıda oluyor ve başka sitelerde daha ucuza bulunabiliyor adamlara mail attım dönüş atsınlar bakalım ama saçma gelen ise aynı ürün neden iki farklı fiyat skalasında ? kendi sitesinde de durum aynıBuradan satın alabilirsiniz.![]()
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Ama satıcısı mümkünse Fly Technology olsun.
İthalatçi garantili iyi oluyor mu ? Bir de ps5 pro nerden alınabilir ?Buradan satın alabilirsiniz.![]()
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Slim Dijital Versiyon Ps5 Oyun Konsolu İthalatçı Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Ama satıcısı mümkünse Fly Technology olsun.
Bütçesi az olanlar için ithalatçı garantili mantıklı bir seçenek bir tane Facebook grubunda ithalatçı garantili PS5 alan bir sürü kişi var baya özellikle Fly Technology ve Kahraman Konsol'dan alıyorlar çoğu memnun diyebilirim.İthalatçi garantili iyi oluyor mu ? Bir de ps5 pro nerden alınabilir ?
Lütfen satıcıların linklerini atabilir misiniz?Bir bakayım.Hocam tam olarak söylediğim olay bu satıcıda oluyor ve başka sitelerde daha ucuza bulunabiliyor adamlara mail attım dönüş atsınlar bakalım ama saçma gelen ise aynı ürün neden iki farklı fiyat skalasında ? kendi sitesinde de durum aynı
Bütçesi az olanlar için ithalatçı garantili mantıklı bir seçenek bir tane Facebook grubunda ithalatçı garantili PS5 alan bir sürü kişi var baya özellikle Fly Technology ve Kahraman Konsol'dan alıyorlar çoğu memnun diyebilirim.
PS5 Pro'yu da buradan alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lütfen satıcıların linklerini atabilir misiniz?Bir bakayım.
Son iki linkteki satıcılar aynı ürün aynı gözüküyor ama fiyat neden böyle ?![]()
PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - idefix
PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
PLAYSTATİON PS5 SLİM DİGİTAL 1TB 2016/B AVRUPA PAL CİHAZ - idefix
PLAYSTATİON PS5 SLİM DİGİTAL 1TB 2016/B AVRUPA PAL CİHAZ ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Özellikle bu ikisi
En Uygun Fiyatlarla Playstation 5 1 TB Dijital Slim PS5D Slim Burada - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Playstation 5 1 TB Dijital Slim PS5D Slim ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
En Uygun Fiyatlarla Sony Playstation 5 1 TB Dijital Slim (İthalatçı Garantili) Burada - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Sony Playstation 5 1 TB Dijital Slim (İthalatçı Garantili) ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
Onu pek bilemiyorum hocam. Attığınız linklere baktım en güveniliri AlışGidiş'teki Fly Technology ama ben olsam Teknosa'dan alırdım.![]()
![]()
PLAYSTATİON PS5 SLİM DİGİTAL 1TB 2016/B AVRUPA PAL CİHAZ - idefix
PLAYSTATİON PS5 SLİM DİGİTAL 1TB 2016/B AVRUPA PAL CİHAZ ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Özellikle bu ikisi
En Uygun Fiyatlarla Playstation 5 1 TB Dijital Slim PS5D Slim Burada - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Playstation 5 1 TB Dijital Slim PS5D Slim ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
En Uygun Fiyatlarla Sony Playstation 5 1 TB Dijital Slim (İthalatçı Garantili) Burada - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Sony Playstation 5 1 TB Dijital Slim (İthalatçı Garantili) ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
Son iki linkteki satıcılar aynı ürün aynı gözüküyor ama fiyat neden böyle ?
Onu pek bilemiyorum hocam. Attığınız linklere baktım en güveniliri AlışGidiş'teki Fly Technology ama ben olsam Teknosa'dan alırdım.
İthalatçi ve bilkom arasında ne fark var ve sıkıntı olunca problem yaşanıyor mu hocam ?Bütçesi az olanlar için ithalatçı garantili mantıklı bir seçenek bir tane Facebook grubunda ithalatçı garantili PS5 alan bir sürü kişi var baya özellikle Fly Technology ve Kahraman Konsol'dan alıyorlar çoğu memnun diyebilirim.
PS5 Pro'yu da buradan alabilirsiniz.
Lütfen satıcıların linklerini atabilir misiniz?Bir bakayım.
Bilkom garantilide bildiğim kadarıyla DualSense bozulduğu zaman yenisini veriyorlar ama ithalatçı garantili firmaların çoğu tamir yapıyorlar,ben güvenemiyorum ithalatçı garantiye derseniz Bilkom garantili alabilirsiniz ama zaten PS5 doğru kullanırsanız öyle kolay bozulacak bir cihaz değil.İthalatçi ve bilkom arasında ne fark var ve sıkıntı olunca problem yaşanıyor mu hocam ?
İthalatçı garantili cihazların satıcısının Teknosa olabileceğini pek sanmıyorum,bu yüzden Fly Technology gibi satıcılar ithalatçı garantili satıyor.Teknosa çatısı alında olduğu için mi ?
sizce ithalatçi garantili alınır mı ? Bilkom ile arasında kaç tl fark oynuyor bir de doğru kullanmaktan kastınız nedir hocamBilkom garantilide bildiğim kadarıyla DualSense bozulduğu zaman yenisini veriyorlar ama ithalatçı garantili firmaların çoğu tamir yapıyorlar,ben güvenemiyorum ithalatçı garantiye derseniz Bilkom garantili alabilirsiniz ama zaten PS5 doğru kullanırsanız öyle kolay bozulacak bir cihaz değil.
İthalatçı garantili cihazların satıcısının Teknosa olabileceğini pek sanmıyorum,bu yüzden Fly Technology gibi satıcılar ithalatçı garantili satıyor.