🔥İndirim PS5 Dualsense 1349₺ Vatan PC-Bostancı Şube

Pc ile uyumluluğu nasıl peki dualshockun
Xbox daha optimize ama DS4 de gayet kullanışlı, sorun yaşayan hiç arkadaşım olmadı. Rahatlık da alışmaya bağlı. Uzun süre DS4 kullandım ama Xbox'a da alıştım son zamanlarda.

Steamde zaten otomatik destekliyor steam disi icinde ds4 windows uygulamasi kullanmistim gayet kullanisli
Çok sağ ol, valla dualsense ve xbox kolu çok tuzlu geliyordu, indirimde dualshock yakalamaya çalışalım o zmaan

İnternet üzerinden alabilsek alırdım :/

Çok sağ ol, valla dualsense ve xbox kolu çok tuzlu geliyordu, indirimde dualshock yakalamaya çalışalım o zmaan
Valla ben dualshock kullaniyordum indirimde denk geldi diye dualsense aldim ama almasamda olurmus yani bu haptic feedback haric bir olayi yok onuda pcde cok oyun desteklemiyor zaten

Valla ben dualshock kullaniyordum indirimde denk geldi diye dualsense aldim ama almasamda olurmus yani bu haptic feedback haric bir olayi yok onuda pcde cok oyun desteklemiyor zaten
Bir de çok fazla çakması var internette galiba, indirime girse min kaç TL olur, indirime girmiş diye çakmasını almayalım

Xbox one s'in koluna hastayım bende, PS5 te benzer tasarıma geçti. Kol lazım da bu fiyatlara çıkmam zor. Alacak içib iyi fiyat

Benim piyasasa kullanmadigim kol yok ps2 kolundan tut f710 f310 ps3 xbox 360 dualshock dualsense kullandim yani kol konusunda baya bi deneyimim var ve dualshock kesinlikle daha rahat dualsenseden

Hatta yeni aklima geldi logitechin eski bir gamepadi vardi f310 kasasinda ama a b y x yerine 1 2 3 4 yaziyordu ve titreşim motoru vardi baya efsane bi koldu onuda kullanmistim bir ara hatirlayan cikar mi acaba
hocam biliyorum ps4-ps5 kullandım dualshock dualsenseden iyi bir gamepad bence de pek bir farkı yok
fakat ben xbox 9.nesille karşılaştırmasını merak ediyorum hani analogun yeri farklı falan ya alışabilir miyim diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri