PS5 İCİNDEN GELEN SES

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaslar bugun arabada yolculuk yaparken ps5 arka koltuktan yere suzuldu eve geldim salladigimda boyle icinde bi sey yerinden oynuyor acaba nedir eski tip bilgi verebilecek olan var mi

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ps5 fat tipi olan varsa yardimci olabilir mi
Dayı orta şeker bir türk kahvesi içip, ps5 için niyetlen ve kapat. Yalnız kapatırken kendine doğru değil, dışarı doğru yaparsan daha net bir şey söyleyebilirim. Soğuyunca resmi paylaşırsın.

Hocam düşmenin etkisiyle yuksek ihtimalle bir parça yerinden çıkmıştır net birsey için içini açmanız sağlıklı olur.

hafif sallayinca bi ses gelmiyor hocam dik tutup sallayinca geliyor sanki buyuk bi sey hareket ediyor kucuk degil. acaba fan boslugu olabillir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayı orta şeker bir türk kahvesi içip, ps5 için niyetlen ve kapat. Yalnız kapatırken kendine doğru değil, dışarı doğru yaparsan daha net bir şey söyleyebilirim. Soğuyunca resmi paylaşırsın.
anlayamadim hocam

Bu şekilde tahmin üzerine gitmek doğru sonuç vermez.

hocam vodefone uzerinden almistim hala garantisi vardir yollamali miyim boyle bir seyde destek olur mu
Yollamalısın. Destek olurlar ama güncel garanti koşullarında teknik servis ücreti alınır mı alınmaz mı bilmiyorum.

Yollamalısın. Destek olurlar ama güncel garanti koşullarında teknik servis ücreti alınır mı alınmaz mı bilmiyorum.
hocam bakayim ona da ben dun 5 saat falan oynadim oynarken 0 ses onceki gibi garip bi ses alamadim bir ps5 kullanicisi sallarsa ses gelirse belki hepsinde vardir ondan diyorum

Geri