Neler Yeni

Ps5 iki modelde fiyat farkını anlamadım

akaza8

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar bu iki model de oyun hariç tüm özellikleri aynı gibi neden 4k fiyat farkı var anlamadım aydınlatırsanız sevinirim bir de teknosada yaklaşık ikinci linktekiyle aynı fiyatta ithalatçı garantili ps5 pro var hangisini önerirsiniz

arkadaşlar bu iki model de oyun hariç tüm özellikleri aynı gibi neden 4k fiyat farkı var anlamadım aydınlatırsanız sevinirim bir de teknosada yaklaşık ikinci linktekiyle aynı fiyatta ithalatçı garantili ps5 pro var hangisini önerirsiniz
Teknosadan almanı önermem fakat, başka siteden bulursan ps5 pro tabii ki daha mantıklı, sarı sitede ps5 ilanları dolu bu arada orayada bakabilirsin.

Çünkü tavsiye edilen ya da resmi bir satış rakamı olmadığı için böyle fiyatlar ortaya çıkıyor. Sağlam bir konsol satıcısından ithalatçı garantili alırsanız 10-15 bin TL kârınız oluyor.

Çünkü tavsiye edilen ya da resmi bir satış rakamı olmadığı için böyle fiyatlar ortaya çıkıyor. Sağlam bir konsol satıcısından ithalatçı garantili alırsanız 10-15 bin TL kârınız oluyor.
bu satıcı nasıl sizce ve siteyi önerir misiniz

bu satıcı nasıl sizce ve siteyi önerir misiniz

Bu satıcıyı öneririm.

Bu fiyatlara pro alırsın. Slim alacaksan farklı sitelerden ithalacti garantili 19 20kya bulunabiliyor

yurt dışı almanı tavsiye ederim yazık bu paralara

Geri