Onurkotlutok05
80+ Gold
+1Yeter artık mining adam. Sal oyuncuları.
+1Yeter artık mining adam. Sal oyuncuları.
Fazla iyihayır işin tuhafı fiyatına göre çok iyi kazıyor
ab yapmaXbox Series X Daha Güçlü Diye Biliyorum
Yani Ps5'te 100mh Kazıyorlarsa Xbox Tarafında 110 120'ye Çıkarlar Herhalde. Geçmiş Olsun
çok iyiGelin telefonlarla da yapın hatta bırakın telefonları bizim ampul akıllıydı, gelin ampulle yapın miningi, onu geçtim gelin taş gibi 3310 var onla da yapalım. Dünya olarak sadece mining yapalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fazla iyi
Boşver Konsollarda Yapsınlar.ab yapma
hocam telgraflarla filan da yapalım hatta yapay zekaların zekalarıya da yapalımGelin telefonlarla da yapın hatta bırakın telefonları bizim ampul akıllıydı, gelin ampulle yapın miningi, onu geçtim gelin taş gibi 3310 var onla da yapalım. Dünya olarak sadece mining yapalım.
Fazla iyi
Dumanla mining yapalım reis geç hepsini, hatta fonksiyonları kuşlara verelim onlar çözsün miningdeki matematik fonksiyonlarını.hocam telgraflarla filan da yapalım hatta yapay zekaların zekalarıya da yapalım
aga bizim hdmi kablosu görüntü falan veriyor onla kazarız 5mh falanhocam telgraflarla filan da yapalım hatta yapay zekaların zekalarıya da yapalım
geforce now alıp onla da mining yapalım çünkü aylık 5 euro ödesek az para oha mining piyasasını bitirmeye yönelik çalışmalarGelin telefonlarla da yapın hatta bırakın telefonları bizim ampul akıllıydı, gelin ampulle yapın miningi, onu geçtim gelin taş gibi 3310 var onla da yapalım. Dünya olarak sadece mining yapalım.
Fazla iyi
oc yaparız daha iyi sonuç alırızaga bizim hdmi kablosu görüntü falan veriyor onla kazarız 5mh falan