Ps5 mi ps5 pro mu alınır

Reaksiyon skoru
16
İlla ki soran olmuştur ama, ps 5 ve ps 5 pro arasında kaldım.

Ps5 şuan çift kollu olarak sahibinden de güvenilir bir firmadan 27 bin TL'ye geliyor (firmanın 24 ay belgeli garantisi var GND Bilişim istanbulda olanlar bilecektir belki.)
aynı yerde ps5 pro 35-36 civarı tek kol.

arada 10 bin tl fark var, ps5 pro değilde ps5 alsam en fazla ne kadar eksik hissedilir, ne kadar fark olur ne yapılır sizce

Ps5 şuan çift kollu olarak sahibinden de güvenilir bir firmadan 27 bin TL'ye geliyor (firmanın 24 ay belgeli garantisi var GND Bilişim istanbulda olanlar bilecektir belki.)

arada 10 bin tl fark var, ps5 pro değilde ps5 alsam en fazla ne kadar eksik hissedilir, ne kadar fark olur ne yapılır sizce
PS5 Pro'ya uygun bir 4K monitör ya da TV'in var mı?

En büyük fark SSD kapasiteleri, bir de bazı oyunlarda biraz kalite farkı var.

eger çok oyun oynayan biri isen depolama yetmiyor harcisi olarak ssd alman lazım 1-2 tb

üstüne evine aylık 60-70 k nın altında para giriyorsa ps5 e bulaşma

oyunlar 3000 den başlıyor abonelikler ise indirim olursa 2500 indirimsiz 4000

eger çok oyun oynayan biri isen depolama yetmiyor harcisi olarak ssd alman lazım 1-2 tb

üstüne evine aylık 60-70 k nın altında para giriyorsa ps5 e bulaşma

oyunlar 3000 den başlıyor abonelikler ise indirim olursa 25000 indirimsi 4000
evimde kullanmadığım 1-2 adet ssd var zaten 1tb-2tb olarak

onları kullanırım büyük ihtimal onun dışında şuan ps aboneliği indirimde 2500 tl 1 yıl falan güzel bir fiyatı vardı 2500 tl civarı belki 2800

ama pro ya o fark verilirmi, ps5 te gayet kafimi onu düşünüyorum

evimde kullanmadığım 1-2 adet ssd var zaten 1tb-2tb olarak

onları kullanırım büyük ihtimal onun dışında şuan ps aboneliği indirimde 2500 tl 1 yıl falan güzel bir fiyatı vardı 2500 tl civarı belki 2800

ama pro ya o fark verilirmi, ps5 te gayet kafimi onu düşünüyorum
elinideki ssd leri kullanamıyorsunuz alacagınız ssd m2 ssd ve ps5 uyumlu olması lazım

Mevcut tv ile bence ps5 alman daha mantıklı olacak, bende ps5 pro var yurtduşından 28k ya geldiği için almıştım. Bazı oyunlarda evet fark var tabii ama öyle 2060 dan 5080 ekran kartına geçmiş gibi büyük bir fark yok. Yukarıda ki arkadaşıon dediği gibi depolama 2 tb, pro enhaded dediği oyunlarda grafiksel güncelleme var sadece. Çoğunlukla eski oyunlarda hiç bir fark yok.

elinideki ssd leri kullanamıyorsunuz alacagınız ssd m2 ssd ve ps5 uyumlu olması lazım
PlayStation 5, yalnızca M.2 NVMe PCIe Gen 4 x4 arabirimli SSD’leri destekliyor;

yazmışlar
bendeki de Kingston KC3000 2 tb m2 ssd uyumluymuş baktım şimdi

ps5 27k edecek cihaz değil asla o para verilmez.
27 ona vereceğine pro al.

Pro al geç ben pro aldım kafa rahat, eğer gta 6 ps5 30fps pro 60fps destekliyip de gta 6 oynayacağım diyorsan direkt proyu seç

Geri