Ps5 mi yoksa slim mı alayım sizce

bir ekran kartı fiyatı baksanıza.gta 6 yı ultra ayarlarda çalıştırıyorsa neden olmasın diye düşündürdü bana
Hocam sisteminiz yoksa ve pc oyunları çok oynamiyorsaniz tabii ki daha mantikli

pc mi daha iyi oluyo ps mi sistem satılır mı ps5 için
Nasıl bir sistemin var hocam? Genelde ötv yüzünden konsollar bilgisayardan daha pahalıya gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir ekran kartı fiyatı baksanıza.gta 6 yı ultra ayarlarda çalıştırıyorsa neden olmasın diye düşündürdü bana
Ps5 ultra açmaz, ps5 pro boşuna çıkmadı bence.

benim çoğunlukla oynadığım war thunder.yaklaşık 10bin saatim var oyunda.baktım ps5 desteği var.sonra bakıyorsun pc deki kaliteli oyunlar önce konsol olarak çıkmış.benim düşündüren madem ps5, pc den daha kötü nasıl ultrada üstün grafiklerle oynatıyor.

benim çoğunlukla oynadığım war thunder.yaklaşık 10bin saatim var oyunda.baktım ps5 desteği var.sonra bakıyorsun pc deki kaliteli oyunlar önce konsol olarak çıkmış.benim düşündüren madem ps5, pc den daha kötü nasıl ultrada üstün grafiklerle oynatıyor.
Optimize ediliyor çünkü ona. Pc'de sabit tek bir donanım yok.

cahilliğime verin.bu ps 5 in içinde hangi ekran kartı bulunuyor.rtx 5080 gibi falanmı?sistemi satıp gta 6 için almaya değer mi yani?
Bro optimizasyon olayları çok farklı rtx modunu açtığın zaman oyunlarda, Kalite modu olarak geçiyor, 4k 30 fps sabit oynarsın. Performans modunda ise bazı oyunlarda 4k 60 fps RTX kapalı, bazılarında ise 2k veya 1080p 60 fps veriyor(Yine rtx kapalı). ama aradaki görüntü farkı ben televizyondan oynuyorum hiç belli olmuyor.

Nasıl bir sistemin var hocam? Genelde ötv yüzünden konsollar bilgisayardan daha pahalıya gelir.

Ps5 ultra açmaz, ps5 pro boşuna çıkmadı bence.
aynen öyle pro kalitede 60, slim performansta 60 verir bence. Tahminim o yönde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,095
Üyeler
183,948
Son üye
Espadahg
Geri