PS5 Pro için monitör

Lindew

80+
Reaksiyon skoru
6
İyi geceler
Yakın zamanda PS5 Pro alacağım ama bunun için de güzel bir montitör lazım. PS5 Pro için yeterli tam performans kullanabileceğim bir monitörde hangi özellikler olmalı. Ayrıca yatağın ucuna koyup yatarak hem oyun oynamak hem de dizi film izlemek istiyorum. Bunun için monitör kaç inç olmalıdır. Curved mi olmalıdır. Bilgilendirirseniz ve önerilerde bulunursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Bende ps5 pro alacağım, araştırıyorum güzel f/p model gelir umarım.

Son düzenleme:
Kaç metre mesafe var yatağın ucu dediğiniz yer ile ? İzleme mesafeniz nedir yani ve bütçe nedir ?

tek kişi alacağım için fiyat epey tuzluymuş :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç metre mesafe var yatağın ucu dediğiniz yer ile ? İzleme mesafeniz nedir yani ve bütçe nedir ?
2 metre diyebilirim. bütçe olarak da 10-15k'lık bir şey bakıyorum yurt dışından da alabilirim

2 metre diyebilirim. bütçe olarak da 10-15k'lık bir şey bakıyorum yurt dışından da alabilirim
hocam 3 kişi aldık derken 3 farklı arkadas karar verdık bunu aldık :D herkesın kendı bütçesi yani

Hocam bende Samsung m7 43” monitör var ben epey memnunum fiyatını kesinlikle hal eden bir ürün, önerebilirim. Ancak ben 1.5 metre civarından bakıyorum ve bana tam olarak ideal geliyor 2 metre mesafeden bir tık küçük kalabilir, bu mesafede kullanacaksanız 43” altına kesinlikle düşmemenizi tavsiye ederim

Hatta yer ve bütçe olarak sorununuz yoksa 50” boyutlarında bir tv almak çok daha ideal olacaktır boyut açısından. Bu atacağım ürün nasıldır bilmiyorum, sadece örnek teşkil etsin diye atıyorum:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri