Neler Yeni

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
pc ye kol takın aynı playstation tayfa hala yaşıyomuş ilginç

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
Şu pc ile karşılaştıranları anlamıyorum herkes neyi seviyorsa onu alsın. tabii ki fikrini sunabilirsin fakat bunu doğru şekilde ve sebebini açıklayarak yapmalısın direk linçleyerek değil. Almanyada yaşadım ve oranın genel kitlesi bildiğin playstation kullanıyor, pc kullanan birisini bulmak playstationa göre çok daha zor, hatta 10 kişiye sor 8 i playstation kullandığını fakat bilgisayarı olmadığını söyleycektir. Türkiyedede tam tersi pc daha fazla ilgi görüyor. Bence boş boş yorum yapmaya gerek yok almak isteyenler için güzel fırsat. Bende 2side var ve bana sorarsan pc almak daha mantıklı, ama playstationda o hiç sistem kaldırırmı veya driver hatası alırmıyım sorunu yok, hatta yatarak oyanamak kadar güzel bir şey yok. Kısaca bence pc daha kullanışlı ama playstationun verdiği rahatlığı bana pc ölsende veremez.

Kısaca bırak alan alsın.

Checkmate

80+ Silver
pc ye kol takın aynı playstation tayfa hala yaşıyomuş ilginç
PS oyunlarını pcye getiriyorken neden 1.5 kat pc parası para verip oyunları pahalı bir şekilde oynayalım bize açıklar mısın? Sırf gamepad hissiyatı için mi yoksa zengin gibi takılmak için mi :D

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
PS oyunlarını pcye getiriyorken neden 1.5 kat pc parası para verip oyunları pahalı bir şekilde oynayalım bize açıklar mısın? Sırf gamepad hissiyatı için mi yoksa zengin gibi takılmak için mi :D
hem pcye göre hata alma oranı çok daha düşük, hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor, oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
optimizasyon-sıfır hata-tuşa bas oyna drivermış mavi ekranmış cart curt uğraşmıyorsun

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
bizim millet illa PS sevenede Pc aldıracak kafayı koymuşlar
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
Sistemi aldıktan 2 saat sonra: Abeler bir sistem aldım ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım.

Checkmate

80+ Silver
hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor,
o zaman aralığında ps kafeye gitsen bile daha ucuza gelir
oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun.
pcye gamepad takarsan yine yatarak oynayabilirsin.
. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.
doğru zaten ben bunun için bunu almak yerine pc alırım dedim katılıyorum.
optimizasyon-sıfır hata-tuşa bas oyna drivermış mavi ekranmış cart curt uğraşmıyorsun
Optimizasyon oyunun kendisi ile ilgili pc ile ilgili değil, bu kadar fiyat farkına değmez. Ben crack oyunlarda bile doğru dürüst hata almadım, alırsam da düzelttim sırf hata için değmez. Ayriyeten FPS oyunları ps de berbat oluyor, pc şart o tarz oyunlarda.

Top Bottom