Konsol lazım değil hocam ya rtx 2070 super 3600 eskinin kralıyla devamke biz ,)Fakir nereden bilsin ki su tadi.
pc ye kol takın aynı playstation tayfa hala yaşıyomuş ilginç
hem pcye göre hata alma oranı çok daha düşük, hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor, oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.PS oyunlarını pcye getiriyorken neden 1.5 kat pc parası para verip oyunları pahalı bir şekilde oynayalım bize açıklar mısın? Sırf gamepad hissiyatı için mi yoksa zengin gibi takılmak için miSteam Franchise: PlayStation Studios™
PlayStation Studios is home to the development of Sony Interactive Entertainment’s own outstanding and immersive games, including some of the most popular and critically acclaimed titles in entertainment history.store.steampowered.com
optimizasyon-sıfır hata-tuşa bas oyna drivermış mavi ekranmış cart curt uğraşmıyorsunPS oyunlarını pcye getiriyorken neden 1.5 kat pc parası para verip oyunları pahalı bir şekilde oynayalım bize açıklar mısın? Sırf gamepad hissiyatı için mi yoksa zengin gibi takılmak için miSteam Franchise: PlayStation Studios™
PlayStation Studios is home to the development of Sony Interactive Entertainment’s own outstanding and immersive games, including some of the most popular and critically acclaimed titles in entertainment history.store.steampowered.com
bizim millet illa PS sevenede Pc aldıracak kafayı koymuşlaroptimizasyon-sıfır hata-tuşa bas oyna drivermış mavi ekranmış cart curt uğraşmıyorsun
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyorbizim millet illa PS sevenede Pc aldıracak kafayı koymuşlar
Sistemi aldıktan 2 saat sonra: Abeler bir sistem aldım ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım.herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
MctCAN'a gerek yokmuş kapatın konuyu.100k lık pc var hiç gerek yok bence nbxcvxvx
Ne salk adamsın be ne alaka mavi ekranSistemi aldıktan 2 saat sonra: Abeler bir sistem aldım ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım.
o zaman aralığında ps kafeye gitsen bile daha ucuza gelirhem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor,
pcye gamepad takarsan yine yatarak oynayabilirsin.oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun.
doğru zaten ben bunun için bunu almak yerine pc alırım dedim katılıyorum.. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.
Optimizasyon oyunun kendisi ile ilgili pc ile ilgili değil, bu kadar fiyat farkına değmez. Ben crack oyunlarda bile doğru dürüst hata almadım, alırsam da düzelttim sırf hata için değmez. Ayriyeten FPS oyunları ps de berbat oluyor, pc şart o tarz oyunlarda.optimizasyon-sıfır hata-tuşa bas oyna drivermış mavi ekranmış cart curt uğraşmıyorsun