KYLORIN
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,102
- İsim
- Eymen
yokmu? İntelde yaşanan çökme problemleri nvidianın amdye gmre daha stabil çalışması. Driver çökme hatası watman hayçtalarının azalması. Boş bir yorum olmuş.Deli dehşet sevdalısı olmadığım sürece mantıklı değil bence. PC ye kol takıp oynamak daha mantıklı geliyor yatağa çeviriyorum monitörü vs kontrolcüyle yatıyorum yatakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hatalar sizce sistemin parçalarıyla mı alakalı belirtmenize ihtiyaç mı vardı ki kendimi kesip aticam şimdi
ps5 pro hariç yazmışım dikkatli okuAynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.
cidden o kadar tartışmamızdan bunumu çıkardın?? keşke kendinizi biraz yorup tüm yazdıklarımı okuyup idrak etsenizAynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.
bu düşüncede yanlış ve ben bunları tek tek tartıştım şuan tüm argümanları yazmaay üşeniyorum gidip tartışmamı okuyabilirsinDistribitör garantili ederi maksimum 35 bin tl. İthalat yapan birisi olarak söylüyorum, vergi var vs ayağına milleti söğüşleme derdindeler. Haa ben günde 50 bin kazanıyorum diyen adama değil bu yorum.
Dostum bu düşünce de yanlış. Bağlarım pc veya laptobu 5-10 metre kabloyla tv'ye alırım gamepadi yatar oynarım bu parayıda sony'ye yedirmem.
Özel oyun zamanında tamam alıyorduk ama artık özel oyun mu kaldı? Tek tük pc'ye çıkmayan oyunlar var. Bende ps5 ilk çıktığı zamanlarda aldım uzun zamandır açmıyorum bile.
Son düzenleme: