Neler Yeni

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Deli dehşet sevdalısı olmadığım sürece mantıklı değil bence. PC ye kol takıp oynamak daha mantıklı geliyor yatağa çeviriyorum monitörü vs kontrolcüyle yatıyorum yatakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hatalar sizce sistemin parçalarıyla mı alakalı belirtmenize ihtiyaç mı vardı ki kendimi kesip aticam şimdi
yokmu? İntelde yaşanan çökme problemleri nvidianın amdye gmre daha stabil çalışması. Driver çökme hatası watman hayçtalarının azalması. Boş bir yorum olmuş.

Aynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.
ps5 pro hariç yazmışım dikkatli oku

Aynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.
cidden o kadar tartışmamızdan bunumu çıkardın?? keşke kendinizi biraz yorup tüm yazdıklarımı okuyup idrak etseniz

Distribitör garantili ederi maksimum 35 bin tl. İthalat yapan birisi olarak söylüyorum, vergi var vs ayağına milleti söğüşleme derdindeler. Haa ben günde 50 bin kazanıyorum diyen adama değil bu yorum.

Dostum bu düşünce de yanlış. Bağlarım pc veya laptobu 5-10 metre kabloyla tv'ye alırım gamepadi yatar oynarım bu parayıda sony'ye yedirmem.

Özel oyun zamanında tamam alıyorduk ama artık özel oyun mu kaldı? Tek tük pc'ye çıkmayan oyunlar var. Bende ps5 ilk çıktığı zamanlarda aldım uzun zamandır açmıyorum bile.
bu düşüncede yanlış ve ben bunları tek tek tartıştım şuan tüm argümanları yazmaay üşeniyorum gidip tartışmamı okuyabilirsin

Son düzenleme:

r4NG3r

80+ Silver
Kaç yıllık konsolun tek oyunu spiderman 2 oda öbür ay pcye geliyor almak için tek bir sebep yok

kailum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Meydo
steam deck için bile pc alırım daha mantıklı diyenler varken bu yorumlar hiç şaşırtmadı .d
1731759585918.png

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Ensar Polat
Yk karta peşin fiyatına 6 taksitle alınıyor. Sarı sitede falan 35-40 arasına nakit bulabilirsin.
Bana kalırsa 30'dan fazla etmez ama ps sevdalısı varsa bakabilir. ayda 7k 7k öder.

PC alırım diyenler ne içmiş tam olarak anlamadım.

Aynı şey mi sizce

Gurkanpiro

80+ Platinum
ya satıcı ıthlat yapar yuksek ıhtımal sahıbındene gelır 1 aya felan 30 35 bulursunuz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Ps5 pro çok gereksiz evet ama şu nalet pcleri konsollarla karşılaştırmayı ne zaman kesiceksiniz. Psimde var pcimde psin verdiği rahatlığı bilmediğin için anca laf edersin sen

Verilmez ps5 slim çok daha mantıklı
Asıl pc nin verdiği rahatı ps vermiyor hocam amaç koltuğa yatıp kolla oyun oynamaksa onu pc den de yapıyorum ben.

X-LOGAN

80+
Yk karta peşin fiyatına 6 taksitle alınıyor. Sarı sitede falan 35-40 arasına nakit bulabilirsin.
Bana kalırsa 30'dan fazla etmez ama ps sevdalısı varsa bakabilir. ayda 7k 7k öder.

bu zamana kadar çıkmış en gereksiz ps. alınmaz. ps5ten devam.

Top Bottom