Neler Yeni

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
Demekki pc alınmazmış tüh diver kurmayı bilmeyen çocuklar hata alıyor diye tüh benim pc var hay q oyun pc den oynanmazmış tüh.

Savunduğun şey bumu ?? 🤣🤣
Ne zaman pc alınmaz dedim????
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 yaşında işten gelmiş 2 el fifa atıp yatacak adama git bilgisayar toplat windowsu yüklet ayarlarını yap steam hesabı açtır ea hesabı açtır oyunu aldır driver vs. kurdur bozuk ea play arayüzündeki oyundan atma pencereli ekranda kalma sürüm hatası gibi sorunları çözdür sonra karşısına hile gelmezse rahat rahat oynasın
anlamayacak bu engeli basıp gidecen uğraşılmaz şununla boş yere ban yememiştir zaten toxiclicten yemiştir

okartal08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Onur Kartal
Yurtdısına cıkmak ya da getirtme imkanınız varsa 25k falan değerde onun dısında pro bence 30k fazla etmez etmemeli

sontrcik

80+
ben playstationın fiyatının gerekszi olduğunu fakat dünyadaki herkes pc sevmediği için ps alanlarada boş yorum yapmamları gerektiğini savunuyorum
Her türlı ps alınmaz aç kur diver 30 dakka windows kur 10 dakka walpaper at 2 dakka
dodiden indir korsan aç oyna aynı ps oluyor
Hiç bir farkı yok

Evden işe gel bilgisayar 60 saniyede açılöyor neyin kafası arkadaş bu

Ps da 2 saniyedemi giriyon oyuna

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
Ben yeni yurtdışından ps5 pro aldım. Daha önce xbox360 jtag kullanıyordum. 55” tv de konsol keyfi pc ile kıyaslanmaz. Aynı zamanda 7600x 4070ti super pc de var. 27” ekran ile 55” bir olmuyor. O yüzden konfor olarak tartışmasız ps, performans olarak hata vs. Alınmazsa tabii ki Pc. Fakat pc nin de oyun optimizasyonu ile ps arasında da ciddi fark var.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
Her türlı ps alınmaz aç kur diver 30 dakka windows kur 10 dakka walpaper at 2 dakka
Hiç bir farkı yok

dur lütfen sony batıyor
Screenshot_74.png

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
Hiç bir farkı yok

Tamam kanzi sensin

Top Bottom