Neler Yeni

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

Checkmate

80+ Silver
PS ve PC için kavga etmeye gerek yok bir markanın fanboyu olmayın neresi ucuzsa, mantıklıysa oradan alın. Ben olsam bunu almam ps slim alırım sırf gta 6 için alacaksam, param yoksa zaten ps kafeye giderim. GTA 6 için ps alınır mı derseniz alınır bence ama bu değil slim alınır.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
PS ve PC için kavga etmeye gerek yok bir markanın fanboyu olmayın neresi ucuzsa, mantıklıysa oradan alın. Ben olsam bunu almam ps slim alırım sırf gta 6 için alacaksam, param yoksa zaten ps kafeye giderim. GTA 6 için ps alınır mı derseniz alınır bence ama bu değil slim alınır.
slim bendede var ama maalesef 30fps oynatıcak

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ufuk
isteyen alır ancak pc sistem alıp beklemek iyidir yani şu para cidden yazık gereksiz oyunlarda pahalı okadar bekliyoruz gta 6 için gene beklenir :kekw:

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
caneblat
yakında pro max çıkar sonra pro max 1 2 diye gider vallahi para tuzağı al pc ni mis gibi

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Yk karta peşin fiyatına 6 taksitle alınıyor. Sarı sitede falan 35-40 arasına nakit bulabilirsin.
Bana kalırsa 30'dan fazla etmez ama ps sevdalısı varsa bakabilir. ayda 7k 7k öder.

Deli dehşet sevdalısı olmadığım sürece mantıklı değil bence. PC ye kol takıp oynamak daha mantıklı geliyor yatağa çeviriyorum monitörü vs kontrolcüyle yatıyorum yatakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşün
Hocam hatalar sizce sistemin parçalarıyla mı alakalı belirtmenize ihtiyaç mı vardı ki kendimi kesip aticam şimdi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erkan
Şuan fiyatı 699 dolar yani 25000 TL 43000 tl çok para verilmez saçmalık ps5 400 dolar 14000 tl

mart ayında fiyatı daha düşer

İsteyen alır almasına da bence az daha bekleyin elbet düşer fiyatı

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Mert Uysal
Konuya bak fakir edebiyatına dönmüs :D ps ile pc kıyaslanmıs ikiside her ne kadar aynı oyunlarıda oynatırsa oynatsın konfor alanını degiştiriyor
parası olan alır keyfine bakar yatarakta oynar gerekirse bir oyuna 2k da verir 3 kda adamın keyfine kalmıs bir şey
her ürünün bir alıcı kitlesi vardır bu ürün sizin bütcenize uyumlu degil ise yada gereksiz buluyorsanız konuya bakmazsınız bu kadar basit :)

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Turhan Işık
Distribitör garantili ederi maksimum 35 bin tl. İthalat yapan birisi olarak söylüyorum, vergi var vs ayağına milleti söğüşleme derdindeler. Haa ben günde 50 bin kazanıyorum diyen adama değil bu yorum.

Konuya bak fakir edebiyatına dönmüs :D ps ile pc kıyaslanmıs ikiside her ne kadar aynı oyunlarıda oynatırsa oynatsın konfor alanını degiştiriyor
parası olan alır keyfine bakar yatarakta oynar gerekirse bir oyuna 2k da verir 3 kda adamın keyfine kalmıs bir şey
her ürünün bir alıcı kitlesi vardır bu ürün sizin bütcenize uyumlu degil ise yada gereksiz buluyorsanız konuya bakmazsınız bu kadar basit :)
Dostum bu düşünce de yanlış. Bağlarım pc veya laptobu 5-10 metre kabloyla tv'ye alırım gamepadi yatar oynarım bu parayıda sony'ye yedirmem.

Özel oyun zamanında tamam alıyorduk ama artık özel oyun mu kaldı? Tek tük pc'ye çıkmayan oyunlar var. Bende ps5 ilk çıktığı zamanlarda aldım uzun zamandır açmıyorum bile.

Darkone22

80+ Bronze
Su paraları buna veren gitsin vatandan alsın niye bu kadar yakın bunun fiyatı ? Saçmalık

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
hem pcye göre hata alma oranı çok daha düşük, hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor, oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.
Aynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom