ben kendimi raporladım sen rahat olbir ban dahamı geliyor
ben kendimi raporladım sen rahat olbir ban dahamı geliyor
merak etme çok karşılaştım hepsiylede hata yapıp tartıştım madem sövücdk duruma geldin engelleBilmeyip yorum yapanları uyarsanda anlamıyor
ve ceza aldıdur lütfen sony batıyor
Alıntıyı görüntüle
slim bendede var ama maalesef 30fps oynatıcakPS ve PC için kavga etmeye gerek yok bir markanın fanboyu olmayın neresi ucuzsa, mantıklıysa oradan alın. Ben olsam bunu almam ps slim alırım sırf gta 6 için alacaksam, param yoksa zaten ps kafeye giderim. GTA 6 için ps alınır mı derseniz alınır bence ama bu değil slim alınır.
Deli dehşet sevdalısı olmadığım sürece mantıklı değil bence. PC ye kol takıp oynamak daha mantıklı geliyor yatağa çeviriyorum monitörü vs kontrolcüyle yatıyorum yataktaYk karta peşin fiyatına 6 taksitle alınıyor. Sarı sitede falan 35-40 arasına nakit bulabilirsin.
Bana kalırsa 30'dan fazla etmez ama ps sevdalısı varsa bakabilir. ayda 7k 7k öder.
PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu - idefix
PS5 Pro 2 TB Oyun Konsolu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Konsolları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam hatalar sizce sistemin parçalarıyla mı alakalı belirtmenize ihtiyaç mı vardı ki kendimi kesip aticam şimdio zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşün
Dostum bu düşünce de yanlış. Bağlarım pc veya laptobu 5-10 metre kabloyla tv'ye alırım gamepadi yatar oynarım bu parayıda sony'ye yedirmem.Konuya bak fakir edebiyatına dönmüs ps ile pc kıyaslanmıs ikiside her ne kadar aynı oyunlarıda oynatırsa oynatsın konfor alanını degiştiriyor
parası olan alır keyfine bakar yatarakta oynar gerekirse bir oyuna 2k da verir 3 kda adamın keyfine kalmıs bir şey
her ürünün bir alıcı kitlesi vardır bu ürün sizin bütcenize uyumlu degil ise yada gereksiz buluyorsanız konuya bakmazsınız bu kadar basit
Aynı paraya pc'de daha yüksek fps veya daha yüksek çözünürlük alıyorsun. Pc tarafında da illa grafik ayarlariyla uğraşmana gerek yok hazır orta ayarlara çek ps5 medium oynatıyor zaten, 4k'yı da 1440p'den geriyor. 44k'ya dizeceğin pc zaten 60fps üstünü 1440p'de çok rahat verecektir.hem pcye göre hata alma oranı çok daha düşük, hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor, oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.