Neler Yeni

🔥İndirim PS5 PRO İthalatçı 43.119TL + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1
adam koskoca yazdığımız savunmada sadece driver olayını idrak etmiş sorunda şuki driver hatasından bahsederken driver kurma diye anlamış :)
sony battı binlerce insan boşuna uğraşıyormuş kasa toplasın herkes

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen

sontrcik

80+
adam koskoca yazdığımız savunmada sadece driver olayını idrak etmiş sorunda şuki driver hatasından bahsederken driver kurma diye anlamış :)
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor

Bunu yazmış 😃😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koskoca metinden sadece bir argüman ççeken insanlara kıl oluyorum
bende pc varken ps savunan dangalaklara kıl oluyorum yapcak bişe yok

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor

Bunu yazmış 😃 😃
o zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşün

sontrcik

80+
Aha beleş god rognarok inmiş hemen kol takıp oynamaya gidiyorum kolay gelsin iyi argümanlar

o zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşün
Hahaahahaa o senin sorunun

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen

Bunu yazmış 😃😃

bende pc varken ps savunan dangalaklara kıl oluyorum yapcak bişe yok
2 side var ama boş insanlar anlattığım şeyden farkları anlayamıyor

Aha beleş god rognarok inmiş hemen kol takıp oynamaya gidiyorum kolay gelsin iyi argümanlar

sadece 2 salise forumdaki konulara baktım ve ne göreyim
1731709330628.png

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen

Bu forumda 100 binden fazla konu var hata ile ilgili daha 26 mesajın var neyin savunmasını yapıyorsun?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
1

Bunu yazmış 😃😃
50 yaşında işten gelmiş 2 el fifa atıp yatacak adama git bilgisayar toplat windowsu yüklet ayarlarını yap steam hesabı açtır ea hesabı açtır oyunu aldır driver vs. kurdur bozuk ea play arayüzündeki oyundan atma pencereli ekranda kalma sürüm hatası gibi sorunları çözdür sonra karşısına hile gelmezse rahat rahat oynasın

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Eymen
Sen şuan neyi savunuyorsun anlamadım
ben playstationın fiyatının gerekszi olduğunu fakat dünyadaki herkes pc sevmediği için ps alanlarada boş yorum yapmamları gerektiğini savunuyorum

Top Bottom