KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
sen öyle diyorsan öyledirEvet ?
sen öyle diyorsan öyledirEvet ?
sony battı binlerce insan boşuna uğraşıyormuş kasa toplasın herkesadam koskoca yazdığımız savunmada sadece driver olayını idrak etmiş sorunda şuki driver hatasından bahsederken driver kurma diye anlamış![]()
Koskoca metinden sadece bir argüman ççeken insanlara kıl oluyorumsony battı binlerce insan boşuna uğraşıyormuş kasa toplasın herkes
herkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyoradam koskoca yazdığımız savunmada sadece driver olayını idrak etmiş sorunda şuki driver hatasından bahsederken driver kurma diye anlamış![]()
bende pc varken ps savunan dangalaklara kıl oluyorum yapcak bişe yokKoskoca metinden sadece bir argüman ççeken insanlara kıl oluyorum
o zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşünherkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
Bunu yazmış![]()
![]()
Hahaahahaa o senin sorununo zaman sana şöyle söyliyeyim benim ekran kartım nvidi işlemcimde amd ryzen 7 7800x3d. ben bu şekilde bile hatalar oyunlarda çökmeler yaşıyorsam sen diğerlerini düşün
2 side var ama boş insanlar anlattığım şeyden farkları anlayamıyorherkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
Bunu yazmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende pc varken ps savunan dangalaklara kıl oluyorum yapcak bişe yok
sadece 2 salise forumdaki konulara baktım ve ne göreyimAha beleş god rognarok inmiş hemen kol takıp oynamaya gidiyorum kolay gelsin iyi argümanlar
Hahaahahaa o senin sorunun
eyw adamsın dsjbvhdfskbhsMctCAN'a gerek yokmuş kapatın konuyu.
Sen şuan neyi savunuyorsun anlamadım2 side var ama boş insanlar anlattığım şeyden farkları anlayamıyor
sadece 2 salise forumdaki konulara baktım ve ne göreyim Alıntıyı görüntüle
Bu forumda 100 binden fazla konu var hata ile ilgili daha 26 mesajın var neyin savunmasını yapıyorsun?Aha beleş god rognarok inmiş hemen kol takıp oynamaya gidiyorum kolay gelsin iyi argümanlar
Hahaahahaa o senin sorunun
50 yaşında işten gelmiş 2 el fifa atıp yatacak adama git bilgisayar toplat windowsu yüklet ayarlarını yap steam hesabı açtır ea hesabı açtır oyunu aldır driver vs. kurdur bozuk ea play arayüzündeki oyundan atma pencereli ekranda kalma sürüm hatası gibi sorunları çözdür sonra karşısına hile gelmezse rahat rahat oynasınherkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
Bunu yazmış![]()
hesap ban yedi konuşmaBu forumda 100 binden fazla konu var hata ile ilgili daha 26 mesajın var neyin savunmasını yapıyorsun?
ben playstationın fiyatının gerekszi olduğunu fakat dünyadaki herkes pc sevmediği için ps alanlarada boş yorum yapmamları gerektiğini savunuyorumSen şuan neyi savunuyorsun anlamadım