Neler Yeni

PS5 Pro nereden alabilirim ?

Atakankrn

80+
Arkadaşlar teknosa da satıcısı teknosa olmayan bir ilan var 36 Bin TL yazıyor. Ama vatanda vs. 50 bin tl bu cihaz. Biri yardım edebilir mi alanlar nerden alıyor bu teknosadaki güvenilir midir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Buğra Aykaç
Şikayetvar'da çok fazla satıcı hakkında şikayet var bence oradan almayın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
Teknosa internet sitesi artık trendyol gibi oldu birsürü satıcı var satıcıyı araştırıp güveniyorsanız alırsınız ithalatçı garantili.50000 tl olan bilkom garantili yetkili firma yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar teknosa da satıcısı teknosa olmayan bir ilan var 36 Bin TL yazıyor. Ama vatanda vs. 50 bin tl bu cihaz. Biri yardım edebilir mi alanlar nerden alıyor bu teknosadaki güvenilir midir ?

Nakit alacak isen ithalatçı cihaza 36k fazla.
Sarı sitede 30'a bile bulunuyor.
Kartla alacaksan isen bilemem.
Vatanda 50k olan bilkomun getirdiği resmi ürünler.
Bunlar satıcıların kendi getirdiği ürünler.

Gurkanpiro

80+ Platinum
sunları bılkom çok pahalıya getırıyor ıthalatçı almak en mantıklısı bence

asko56

80+ Silver

sahibindende 10 yıl ve üzeri olan konsolculardan uygun fiyata alabilrisiniz fazla para vermeyin ps5 cihazlarına bilkom bile olsa garantisi yok gözü ile bakın 50k pro ya verilmez 30k ya cihazı alıp geri kalan paraya sony nin aboneligin artı oyunlar alırsın cihaz size her türli 50 k ya gelicek 50 nız hazırsa ps5 pro alabilrisiniz

Top Bottom