Neler Yeni

PS5 Slim Digital Edition alınır mı, nelere dikkat edilmeli?

Mekzo

80+
Arkadaşlar hiç anlamıyorum ve bilgim yok bunu başta belirteyim.

Ps5 almak istiyorum fakat sürüm olaylarını bilmiyorum. Sürümleri, serileri nereden göreceğim alacağım?

Ps5 Slim de ses çok geliyor mu öyle diyorlar kafam gerçekten çok karışık.

Almışken nereden almalıyım İnternet mi yoksa mağazadan mı? 2 Kollu alacağım.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
M.Rüzgar Özen
Açıkcası dijital versiyonu net bir şekilde önermiyorum,2. elde satış yaparken çok problemli oluyor. Bende Slim Cd versiyonu bulunmakta şuana kadar hiçbir problemini görmedim. Artı olarak 2. el düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Burhan Bey
Sürüm olayları bir nevi parti sürümü oluyor, yani fabrikada üretim dönemleri gibi düşünebilirsiniz. Düz modeller için CFI-1000, 1100 ve 1200 sürümler çıktı, slim de ise şuan için CFI-2000 sürüm mevcut diye biliyorum. Bence çok kafaya takılacak durumlar değiller ama eğer sıfır alacaksanız tabi ki de son sürüm olmasına dikkat edin.
Bende CFI-1100 sürüm vardı, kullandığım süre boyunca hiç fan sesi duymadım. Slim için yorum yapamam.

asko56

80+ Silver

Ps5 almak istiyorum fakat sürüm olaylarını bilmiyorum. Sürümleri, serileri nereden göreceğim alacağım?

1 ay sonra pro geliyor asla alınmaz

Mekzo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm olayları bir nevi parti sürümü oluyor, yani fabrikada üretim dönemleri gibi düşünebilirsiniz. Düz modeller için CFI-1000, 1100 ve 1200 sürümler çıktı, slim de ise şuan için CFI-2000 sürüm mevcut diye biliyorum. Bence çok kafaya takılacak durumlar değiller ama eğer sıfır alacaksanız tabi ki de son sürüm olmasına dikkat edin.
Bende CFI-1100 sürüm vardı, kullandığım süre boyunca hiç fan sesi duymadım. Slim için yorum yapamam.
Evet sıfır alacağım slim de ses varmış diyorlar ancak çok rahatsız etmiyorsa önemsemem.

1 ay sonra pro geliyor asla alınmaz
Evet pro çıkacak ancak ilk çıktığı gibi almak ne kadar doğru bilmiyorum sıkıntı yaşamayalım sonra.

asko56

80+ Silver
Evet sıfır alacağım slim de ses varmış diyorlar ancak çok rahatsız etmiyorsa önemsemem.

Evet pro çıkacak ancak ilk çıktığı gibi almak ne kadar doğru bilmiyorum sıkıntı yaşamayalım sonra.
ps5 pro ile düzü arasında daglar denizler kadar fark var ps5 pro ya çok az zaman kalmış düz model alınmaz artık

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kağan UĞURLU
Aynı durumdayım konu takip

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hocam o ses disk okuyucudan gelen ses. Dijital sürümde olan bir şey değil. Sürüm konusuna gelirsek, Slim zaten son sürüm.

Top Bottom