Neler Yeni

Ps5 vs 2060 Superli kasa

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Arkadaşlar ortalama 3-4 ay sonra kasa dizmeyi planlıyordum ancak 3-4 ay sonra Ps5 çıkma ihtimalinin olduğu aklıma geldi ve kararsız kaldım şu an Casper Excalibur laptopum var işimi görüyor sizce Ps5 mi almalıyım yoksa monitör+2060s'li sistem mi.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar ortalama 3-4 ay sonra kasa dizmeyi planlıyordum ancak 3-4 ay sonra Ps5 çıkma ihtimalinin olduğu aklıma geldi ve kararsız kaldım şu an Casper Excalibur laptopum var işimi görüyor sizce Ps5 mi almalıyım yoksa monitör+2060s'li sistem mi.
Sana kalmış dostum ama ben olsam Monitör + 2060S

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış dostum ama ben olsam Monitör + 2060S
Ps5 alırsam en az 2K-4K arası bir monitör de gerekecek toplam 10-12k arası bir fiyat tutacak PS5. PC şu anda daha mantıklı gözüküyor.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konsollar çıktın sonra ''gerçekten oyun'' dediğimiz özel yada normal oyunlar hep bir kaç sene sonra çıkıyor PS 4 en güzel örneği.

Bence konsollar çıktıklarından bir kaç sene sonra alınmalı. Ama karar senin, ayrıca (çıkış tarihini bilmiyorum ancak) PS yerine Xbox tercih ederdim, Xbox'da sanırım önceki nesil konsollara çıkan oyunları da oynayabiliyoruz (geriye uyumluluk), birde game pass var. Ama yerinizde olsam 2060 Super'li bir sistem alırım.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Konsollar çıktın sonra ''gerçekten oyun'' dediğimiz özel yada normal oyunlar hep bir kaç sene sonra çıkıyor PS 4 en güzel örneği.

Bence konsollar çıktıklarından bir kaç sene sonra alınmalı. Ama karar senin, ayrıca (çıkış tarihini bilmiyorum ancak) PS yerine Xbox tercih ederdim, Xbox'da sanırım önceki nesil konsollara çıkan oyunları da oynayabiliyoruz (geriye uyumluluk), birde game pass var. Ama yerinizde olsam 2060 Super'li bir sistem alırım.
Geriye uyumluluk olayı Ps'de de var ve exclusive oyunları için alacağım zaten Ps'i Xbox'ı pek sevmiyorum.

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Ps5 oyunları TR'de ciddi pahalı olacak onunda hesaba katın bence.

buisimsadecebanait

80+ Bronze
ps5 ilk çıktığında alınmaz bence 1 2 sene beklenmeli çünkü ps4 gibi olacaktır ısınma problemi vb ben olsam pc alırdım ama sana kalmış

LahmatsuDcr

80+ Silver
PS5 alırım bütün oyunları oynarım diyemiyorsun işte ps4 aldım. Anca RDR 2 God of War ve Witcher alabildim. Oyunlar çok pahalı indirime çok zor giriyor. Her ay bir oyuna 450 tl verebilirim diyorsan tabii ki PS5 almalsın

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Pc alıp taksitleri bittiğinde Ps5 almaya karar verdim teşekkür ederim yardımlarınız için.

Top Bottom