PS5 vs Xbox Series X vs Xbox Series S

Reaksiyon skoru
16
Güncel oyunları oynayan bilgisayarım var. PS5 mi daha mantıklı yoksa yoksa Xbox Series S veya X mi Xbox'da oyunlar daha uygun gibi fiyat olarak. Ama playstationdada özel oyunlar var. Hangisi mantıklı?

Güncel oyunları oynayan bilgisayarım var. PS5 mi daha mantıklı yoksa yoksa Xbox Series S veya X mi Xbox'da oyunlar daha uygun gibi fiyat olarak. Ama playstationdada özel oyunlar var. Hangisi mantıklı?
paran varsa ps5 slim al kullan

Güncel oyunları oynatan bir bilgisayarınız varsa Xbox neden alacaksınız? Sadece gündelik işlerinizi halledecek bir dizüstünüz vardır, o zaman Xbox bir tercih olabilir.

Gaming pc + series s yapmıştım. Aynı oyunları pcden oynadım. Series S sıktı sattım 5 6 ay içerisinde, ps5 aldım 9 aydır sıkılmadan oynuyorum. Eğer Ps oyunlarını alacak bütçen varsa ps al çünkü oyunlar zaten pcye çıkıyor birkaç yıla.

bilgisayarın varsa xbox anlamsız olur ps5 pro al

ps5 pro al güncel ürün

Geri