PS5 yanlışlıkla oyun satın aldım

pckpt

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar biraz önce yanlışlıkla fc25 ve bı noname oyun aldım farketmeden hesabımdan çekildi oyunu kendi indirmeye başladığını farkettim %1 de indirmeyi iptal ettim hiç oynamadım iade alabilir miyim? iade banka hesabıma mı düşer yoksa PS cüzdanınamı düşer? Oyunu aldıktan sonra kayıtlı kartı kaldırdım tekrar ekledim bir sorun olurmu birde psn profil hesabının adını yaz dediginde sadece adımı yazdım profil adım ve soyadımmış ve yarin cumartesi iade yapılır mı?

Ben iade edilmiyor diye biliyorum.

Ben iade edilmiyor diye biliyorum.
Nasıl yani korkutma beni kral 3500 TL vermişim indirmedim bile indirme tuşuna bastığım gibi iptal ettim aldığınız günden itibaren 14 gün süreniz var diyorlar

İade formu doldur iade hakkın var

Yapılır.
Peki banka hesabimami yapılır orda nereye iade yapılacağı yazmıyor du ora profil isminiz ne dediğinde sadece ismimi yazmışım meğer isminin yanında soyismimde yaziliymis o sıkıntı çıkarır mı aldığımdan 5 dk sonra iade ettim zaten birde e posta gönderin diyor gmaile filan atmadı önerilen kısmından istediği bilgileri girdim olurmu? Kaç günde gelir

İade formu doldur iade hakkın var
Peki banka hesabimami yapılır orda nereye iade yapılacağı yazmıyor du ora profil isminiz ne dediğinde sadece ismimi yazmışım meğer isminin yanında soyismimde yaziliymis o sıkıntı çıkarır mı aldığımdan 5 dk sonra iade ettim zaten birde e posta gönderin diyor gmaile filan atmadı önerilen kısmından istediği bilgileri girdim olurmu? Kaç günde gelir

Aklıma bedava oyun aldığını zanneden çocuk geldi.
Yapılır

Yukarda yazdığım uzun yazıyı okuyup bana bilgi verir misin ödeme yapacağım direkt m*l gibi x x spam yaparsam olacağı bu fc25 i birde ps4 ve ps5 için almışım 2899 tl
Ne kayıtlıysa ona yapar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri