Arkadaşlar selam, RDR2'yi pcde 100+ saat oynayarak bitirmiştim bir de ps5'ten oynamak istiyorum ancak ps5 modu yokmuş. Satın alsam ps4 sürümü ile 30 fps oynamak sarar mı? Kararsız kaldım.
30 fps çok rahatsız etmez mi? 2025 yılındayız ve hala 30 fps'e mahkum edilmemiz çok saçma.Fiyatı iyi ise rdr2 her zaman her türlü oynanır.
Sadece FPS değil PS4 te oyun Medium grafikte oynatıyor görüntü kalitesi PC kadar güzel olmayacak.30 fps çok rahatsız etmez mi? 2025 yılındayız ve hala 30 fps'e mahkum edilmemiz çok saçma.
Fiyatı 200 küsür liraydı yani uygun.Yani fiyatı uygunsa deneyebilirsin bilgisayardan farklı bir deneyim elde etmiş olursun ayrıca 30 FPS oynamak her zaman kötü değildir ve rdr2 oldukça ağır bir oyundur yani 30 FPS de oynanabilecek oyunlar listesi yapsam rdr2 başlarda olur karar senin rdr2 yi bir daha bitirebilir misin bunun muhakemesini yapman lazım dediğim gibi uzun soluklu ve ağır bir oyun
Onun yerine almak istediğin başka oyun yoksa bakabilirsin ama dedğim gibi 60+ saat oyun süresi vaad ediyorFiyatı 200 küsür liraydı yani uygun.
30 fps çok rahatsız etmez mi? 2025 yılındayız ve hala 30 fps'e mahkum edilmemiz çok saçma.
Arkadaşlar selam, RDR2'yi pcde 100+ saat oynayarak bitirmiştim bir de ps5'ten oynamak istiyorum ancak ps5 modu yokmuş. Satın alsam ps4 sürümü ile 30 fps oynamak sarar mı? Kararsız kaldım.
apu nedirapu da bu fps oynayanlar var, abartmamak lazım.