Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Senin ev yine yakın. Birde bize bak;
Senin ev yine yakın. Birde bize bak;
Ya bugünlük bir şey oldu. Annemin tavrı falan. Bi de ben böyle mantıksız davranış ve söylemlere gelemem. Çabuk sinirlenirim. Anneme yeter be diye bağırasım geldi. Ama öyle bir şey yapsaydım PC elimden giderdi. PC elimden gitmemesi için içime attım. Bu da canımı sıktı.Tamam da her sabah güne kötü başlarsan o sence psikoloji sağlam kalır mı?
Öyleydim. Bu durum 2 ay önce son buldu.Yazılarından anladığım kadarıyla içine kapanık ya da yalnız olmayı seviyorsun
Tabi canım. Sosyal Psikoloji ders kitabında (psikoloğum anlattı) bir deney var. Kısaca deney diyor ki insan anlatmaya muhtaç bir canlıdır. Anlatmak içinde ikinci bir kişi gerekir.Her ne kadar kendi başına bir şeyler yapmayı istesende insanın doğasında yalnızlık yok
Tabi. Şu an bazı şeylere olan duyarlılığım ve farkındalık düzeyim yüksek. Genelde zaman içinde geçiyor. Amma velakin metalin etkisi çok büyük (@isikt11 değil mi hayatım)Bu arada tam ergenliğin psikolojik evresindesin onunda etkisi azımsanacak kadar değil, zaman her şeyin ilacıdır yine de dediklerimi yapmaya çalış.
Canım ben de umursamıyorum. Şöyle bir şey var. Hatta kafaya takmıyorum. Sadece şöyle bir şey var. Annemin dediklerinden çok sesinden rahatsız oldum. Yani sesini duymak istemedim. Uzaklaşmak istedim o ortamdan. Ama kahretsin dışarıya çıkayım da bir hava alayım diyemiyorsun Adana'dayım 40 derece.ya hocam ona bakarsanız bu zamana kadar annem özellikle bana sürekli agır ve şiddetli hakaretler ediyordu.(psikolojik bir hasta kendisi şaka yapmıyorum)ve küçüklügümde aşırı rol oynamıştırbu durum bana.çözümü ise şöyle artık umursamıyorum.ne derse desin ona sesimi aşırı yükseltince susuyor veya bu davranışları bazen abarttıgında evdeki eşyaları kırıyorum odanın camını vs kırmak gibi.tek buldugum çözüm yolu bu yapcak bir şey yok.
eger lol falan oynarsan gel takılalımYa bugünlük bir şey oldu. Annemin tavrı falan. Bi de ben böyle mantıksız davranış ve söylemlere gelemem. Çabuk sinirlenirim. Anneme yeter be diye bağırasım geldi. Ama öyle bir şey yapsaydım PC elimden giderdi. PC elimden gitmemesi için içime attım. Bu da canımı sıktı.
Ha bu arada söylyeyim. Psikolojim sağlam değil evet. Sadece nasıl desem geçici bir harçla ayakta duruyor. Antidepresnalar falan .
Öyleydim. Bu durum 2 ay önce son buldu.
Tabi canım. Sosyal Psikoloji ders kitabında (psikoloğum anlattı) bir deney var. Kısaca deney diyor ki insan anlatmaya muhtaç bir canlıdır. Anlatmak içinde ikinci bir kişi gerekir.
Tabi. Şu an bazı şeylere olan duyarlılığım ve farkındalık düzeyim yüksek. Genelde zaman içinde geçiyor. Amma velakin metalin etkisi çok büyük (@isikt11 değil mi hayatım)
Canım ben de umursamıyorum. Şöyle bir şey var. Hatta kafaya takmıyorum. Sadece şöyle bir şey var. Annemin dediklerinden çok sesinden rahatsız oldum. Yani sesini duymak istemedim. Uzaklaşmak istedim o ortamdan. Ama kahretsin dışarıya çıkayım da bir hava alayım diyemiyorsun Adana'dayım 40 derece.
No no. I dönt sink seuu! LoL to helleger lol falan oynarsan gel takılalım