Neler Yeni

Psikolojik olarak canım çok sıkkın

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam ağır kahve bağımlısı olabilirsiniz.
Siz daha iyi bilirsiniz kahve anksiyeteyi tetikleyen maddelerden.
Kahve alımını azaltın.
Ben haftada 3 gün içiyorum mesela.(Pzt-Çrş-Cm)

Diğer kalan günler de bitkisel çaylar içiyorum.
İnsanı rahatlatıyor.
Siyah çayda içmiyorum.Gerginliğe sebep oluyor.

Fiziksel aktivite olarak dışarı da kulağınıza kulaklık takıp rüzgarda savrulan yapraklar gibi oradan oraya gezin.
Hayvan barınaklarına gidip hayvanlara bakabilirsiniz.
Şuan saat gece yarısına yakın.Yıldızları kulağınıza da bir müzik.(9/10 aktivite ,1 puanı nazar değmesin diye kırdım.)

Ya da aile ebeveynlerin ile Aamir Khan filmlerini izleyebilirsiniz.
Bu yaşadığınız duruma uygun bir film olursa harika olur.
Aileler bizi dinlemezler.Küçük çocuk gibi filmlerden feyz alırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ağır kahve bağımlısı olabilirsiniz.
Siz daha iyi bilirsiniz kahve anksiyeteyi tetikleyen maddelerden.
Kahve alımını azaltın.
Ben haftada 3 gün içiyorum mesela.(Pzt-Çrş-Cm)

Diğer kalan günler de bitkisel çaylar içiyorum.
İnsanı rahatlatıyor.
Siyah çayda içmiyorum.Gerginliğe sebep oluyor.

Fiziksel aktivite olarak dışarı da kulağınıza kulaklık takıp rüzgarda savrulan yapraklar gibi oradan oraya gezin.
Hayvan barınaklarına gidip hayvanlara bakabilirsiniz.
Şuan saat gece yarısına yakın.Yıldızları izleyin, kulağınıza da bir müzik verin.(9/10 aktivite ,1 puanı nazar değmesin diye kırdım.)

Ya da aile ebeveynlerin ile Aamir Khan filmlerini izleyebilirsiniz.
Bu yaşadığınız duruma uygun bir film olursa harika olur.
Aileler bizi dinlemezler.Küçük çocuk gibi filmlerden feyzealiela

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Abi iyi güzel de ailevi değerlerine küfür yedikten sonra nasıl bir faydası olabilir onun?
Olay da o zaten. Onlara laf atmaktan, canının sıkkınlığını düşünmeye vakti kalmaz. :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dışarı çık 👍
Zaten öyle yaptım. Spor salonuna gittim. İyi geldi. Şu an bir sohbet veyahut uğraş ortamına ihtiyacım var. Bundan sebep kendimi sıkmadan 15-30 dk arasında bir kitap okuma gerçekleştireceğim.
Kendini zorunlu tutacak bir uğraşa sokunca düşünmeye vakit bulamıyorsun. Yani başladın durmaman lazım. Şaka gibi ama valorantı deneyebilirsin. Onun toxic ortamı seni alıkoyar gibi biraz.
kahve içmeyi bırakın hocam. pc yetiyorsa kanser olmak için valorant oynaya bilirsiniz.
asla
Oyun oynayarak stres atabilirsin.
Oyunlar artık boş gelmeye başladı. Artık dediğim de 1.5 aydır böyle.

Allah taşıyamayacağın dert vermez. Tez zamanda allahın izni ile dertlerin geçer umarım. Allah yardımcın olsun.
Canım ,Allah büyük derdi vermesin, bu o kadar büyük bir dert değil ki. Yarın o gün bugün geçer. Sorun şu. Ben eğer ilk başta üstümdeki bu negatifliği atamazsam aklıma intihar düşünceleri geliyor. Evet iyi bir durumdaymış imajı çizmiş olabilirim. Ama ben hala depresyonda olan biriyim.
Filmler sarmıyor ya.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,415
İsim
Oğuz Oğuz
Sabahtan beri yani bi' 8'den beri annem bana kızıyor. Titizlik hastası. Bunu kabul etmese de ben ona OKB teşhisi koydum. Mesela elini 3 kere yıkıyor. 3 den aşağı kabul etmiyor.
Sonra bana bugün kızdı. Niye yürüyorsun diye? Tozu ayağınla taşıyorsun falan.

Böyle titizlik hatalarımdan dolayı ki bana göre normal insan davranışları ona göre hata Allah beni alsın, senin bana kastın var, beni öldürmek istiyorsun, beni deli edip benim kaçmamı istiyorsun falan falan.
Hani program hazırlamıştım. Böyle namazında, dersinde, web sitesiyle uğraşan bir düzen oturtmuş biri olarak hayal ediyordum. Yürüyüşe çıktım sabah programıma göre. Abi gelir gelmez böyle bir sinir böyle bir değişik oldum yani moralim bozuldu.

Kahve ile, boş gönderi ve paylaşımlarla bir şekilde kafamı dağıtmaya çalıştım ama yok abi.
Şimdi canım çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyor. Spora gideceğim. Canım istemiyor. Ama evde kaldığımda daha kötü olduğumu bildiğim için gideceğim.

İlk defa forumda iç dökme konusu açıyorum. Pek iç dökme de değil de.
Yani ben kafamın dağılması için ne yapabilirim? Böyle mood'umu nasıl yükseltebilirim?
Leyla ile mecnun izleyip, saatlerce banka oturup denizi izleyesim var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
varsa sahile falan inin su sesi rahatlatır insanı
1658773870275.png

Leyla ile mecnun izleyip, saatlerce banka oturup denizi izleyesim var.
O kadağ da değel

mfimmel

80+ Silver
Zaten öyle yaptım. Spor salonuna gittim. İyi geldi. Şu an bir sohbet veyahut uğraş ortamına ihtiyacım var. Bundan sebep kendimi sıkmadan 15-30 dk arasında bir kitap okuma gerçekleştireceğim.

asla

Oyunlar artık boş gelmeye başladı. Artık dediğim de 1.5 aydır böyle.

Canım ,Allah büyük derdi vermesin, bu o kadar büyük bir dert değil ki. Yarın o gün bugün geçer. Sorun şu. Ben eğer ilk başta üstümdeki bu negatifliği atamazsam aklıma intihar düşünceleri geliyor. Evet iyi bir durumdaymış imajı çizmiş olabilirim. Ama ben hala depresyonda olan biriyim.

Filmler sarmıyor ya.
Arkadaş ortamında vakit geçirebilirsin.

Kaç yaşındasın bu arada?

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Hiçbir şeyi yapmak istemeyip sonra psikolojim kötü diyemezsin. Bir şeyleri dene elbet birini seveceksin, yarın şişman obez olan ben yürüyüşlere başlayacağım.

Ya hadi gelin iki lafın belini kıralım diyebileceğim arkadaşlarım yok.

17
Arkadaş bulmak için belirli şeylerden hoşlanmalısın yoksa nasıl o ortamlara girip bulasın ki?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hiçbir şeyi yapmak istemeyip sonra psikolojim kötü diyemezsin. Bir şeyleri dene elbet birini seveceksin, yarın şişman obez olan ben yürüyüşlere başlayacağım.
Hey hey hey. Alt tarafı canım sıkkın şimdiki zamanda mood'umu nasıl yükseltebilirm diye sordum. Psikolojim kötü değil .

mfimmel

80+ Silver
Ya hadi gelin iki lafın belini kıralım diyebileceğim arkadaşlarım yok.

17
Yazılarından anladığım kadarıyla içine kapanık ya da yalnız olmayı seviyorsun fakat bu sana zarar veriyor.

Her ne kadar kendi başına bir şeyler yapmayı istesende insanın doğasında yalnızlık yok. Senin dininde bunu diyor.

Sosyalleşip aklından geçen düşünceleri uzun vadeli beslemek yerine uygula ve dene harekete geç, boş durma, çok hassas gibisin hassas olma, her anın tadını çıkar.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Hey hey hey. Alt tarafı canım sıkkın şimdiki zamanda mood'umu nasıl yükseltebilirm diye sordum. Psikolojim kötü değil .
Tamam da her sabah güne kötü başlarsan o sence psikoloji sağlam kalır mı?

mfimmel

80+ Silver
Yazılarından anladığım kadarıyla içine kapanık ya da yalnız olmayı seviyorsun fakat bu sana zarar veriyor.

Her ne kadar kendi başına bir şeyler yapmayı istesende insanın doğasında yalnızlık yok. Senin dininde bunu diyor.

Sosyalleşip aklından geçen düşünceleri uzun vadeli beslemek yerine uygula ve dene harekete geç, boş durma, çok hassas gibisin hassas olma, her anın tadını çıkar.
Bu arada tam ergenliğin psikolojik evresindesin onunda etkisi azımsanacak kadar değil, zaman her şeyin ilacıdır yine de dediklerimi yapmaya çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,736
Üyeler
166,263
Son üye
HIYARLARR
Top Bottom