PSU COİL WHİNE CIZIRTI

Ersin

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar sistem daha 1 haftalık sesi yeni farkettim baktım psudan geliyor furmark testinde ses çıkmıyor ama normal oyuna girince ince cızırtı sesi çıkartıyor ne yapmam gerek?

Modelini söyler misin?

Rampage olduğu için normal.

Evet marka kalitesiz onu sonradan öğrendim fakat bu genel bir sorun çoğu markada var

Arkadaşlar sistem daha 1 haftalık sesi yeni farkettim baktım psudan geliyor furmark testinde ses çıkmıyor ama normal oyuna girince ince cızırtı sesi çıkartıyor ne yapmam gerek?
Bu teknik servislik bir durum. Garantisi varsa gönder. Başına sonra daha büyük sorunlar açabilir.

İtopya garanti süreci nasıl Bilen biri var mı?

Arkadaşımda da vardı Rampage 1 gün sonra iadesini gerçekleştirdik. Her zaman söylüyorum Rampage, gamegaraj gibi markalardan uzak durun diye. Hepsi tecrübelerimiz.

Çoğu markada yok. Hiç O PSU ile uğraşma. Başka PSU al. Düzelse bile sistemin yanma ihtimali var.
Evet marka kalitesiz onu sonradan öğrendim fakat bu genel bir sorun çoğu markada var

İtopya garanti süreci nasıl Bilen biri var mı?
En rezil iade süreci, 15 yıl sonra iadeni alırlar. Monitörüm hala ellerinde değilmiş 2 hafta sonunda cevap alabildim. Tüketici Haklarına şikayetimi yazacağım en kısa zamanda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanmıyorum, Aerocool kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım daha.

Geri