mrhamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 82
Doğru tak da sen . Dağınıklığa gelmez bu toplama işi bence yorgun falan isen sabah uğraş .Valla anam ağladı arkadaşa katılıyorum çok dertli kabloları tak tak bitiremedim yanlış kablo takarsam kısa devre yapmaz değil mi anakart
Hocam yaptım ancak sistem çalışmıyorum sadece kule tipinin dijital ekranı yanıyor onun harici fan dönmesi veya arg ışıklar gelmiyor şuan sistemde depolama birimi ve ekran kartı yok o yüzden olabilir miDoğru tak da sen . Dağınıklığa gelmez bu toplama işi bence yorgun falan isen sabah uğraş .
Rgb LED kablosunu anakarta bağladıysan fanların RGB si yanması gerek . Ayrıca CPU fan kablosunu da anakarta bağladıysan ve PSU yu güç anakart güç girişlerini bağladıysan en azından RGB lerin yanıp fanların dönmesi gerek . Kontrolcün varsa RGB leri kontrolcüye bağlaman gerek .Hocam yaptım ancak sistem çalışmıyorum sadece kule tipinin dijital ekranı yanıyor onun harici fan dönmesi veya arg ışıklar gelmiyor şuan sistemde depolama birimi ve ekran kartı yok o yüzden olabilir mi
Yaptım hocam da yanlış yeremi taktım acaba şimdi daha detaylı bi video izleyip yapacağımRgb LED kablosunu anakarta bağladıysan fanların RGB si yanması gerek . Ayrıca CPU fan kablosunu da anakarta bağladıysan ve PSU yu güç anakart güç girişlerini bağladıysan en azından RGB lerin yanıp fanların dönmesi gerek . Kontrolcün varsa RGB leri kontrolcüye bağlaman gerek .