Yardım PSU daki 80+ olmasının yararları nelerdir?

emrebnl38

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar merak ettiğim şu psu alırken 500w 80+ yerine 500 w direk aldım 80+ sertifikası olmayan aralarında ne gibi bir fark var şimdiden teşekkür ederim.

Pirizden Çektiği Gücü Daha Verimli Kullanıyor Onun Dışında Elektirik Gitmesinde bilgisayarı Koruması Gibi Bir Özelliği Yok

80+ olanların Low/Medium/High yüklemede verimliliği %80'in altına düşmüyor.

80+ sertifikalılar güç tasarruflu, ve daha da kalitelidir. Prizden daha az elektrik çekerler ve prizdeki ani akım yükselişinde sisteme zarar gelmesini önler.

80+ verimlilik sertifikasıdır ve en az %80 verimlilik demek. Örneğin, 80+ sertifikası olmayan 600 W PSU'nun vereceği güç ya %80'in altındadır ya da 600 W gücü verebilmek için çok fazla güç harcar.

Kalite güvenlik
Ve en önemlisi güvenlik.
Güç tasarrufu ve kalite
80+ sertifikasıyla kalite ve güvenin alakası yok. Öyle olsaydı Everest, Rampage gibi saatli bombalarda 80+ sertifikası olmaması gerekirdi.

Verim knk 80+ 500w a daha yakın performans veriyor ve daha güvenli

En kolay şöyle açıklayabiliriz verimlilik 500W bir psu 80+ sertifikası varsa 500 x 0,80 den en az 400 Watt güç çeker yani her 500 w 500w kullanamaz bu sertifikalarla verimliliği sertifikalanmış olunuyor diye biliyorum yanlışsa düzeltin

80+ verimlilik sertifikasıdır ve en az %80 verimlilik demek. Örneğin, 80+ sertifikası olmayan 600 W PSU'nun vereceği güç ya %80'in altındadır ya da 600 W gücü verebilmek için çok fazla güç harcar.

80+ sertifikasıyla kalite ve güvenin alakası yok. Öyle olsaydı Everest, Rampage gibi saatli bombalarda 80+ sertifikası olmaması gerekirdi.

Kalite derken aynı şeyden bahsetmiyor muyuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri