Neler Yeni

Psu dan çıkan takılma sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utku yeşil
psu dan tıkırtı ses gelmeye başladı videoda sizde fark edersiniz zaten sanki bir şeye takılıyormuş gibi bir ses çıkartıyor garantisi devam ettiği için içini açamıyorum psu nun markası xigmatek odin 700w olması lazım vatandan hazır sistem almıştım 9 10 ay önce böyle bir ses yoktu tabi yeni başladı bide kasa yerde koyucak başka yerim olmadığı için buda bütün tozu emidiğini gösteriyo şimdi ben vatana götürsem onlarda xigmatek e yani segment bilgisayara göndericekler ama gelmesi bazılarından duyduğuma göre 20 gün civarı sürüyormuş tabi bunun içine vatanın daha servise ne zman göndereceği kesin değil yani belemekte istemiyorum canımı sıkmaya başladı oyunda oynayamıyorum yüke giricek belki fana bir şey olur diye içini açıp temizlerim bakımını yaparım yağlarım ama garanti olduğu için içime sinmiyor birde xigmatek in servisinden intarnette gördüğüme göre insanlar pek memnun değil buda kafamı kurcalıyor zaten gelmesi uzun sürecek bide ben sabah kalkarım bilgisayara oturum yatma vaktim gelir yatarım yani gün içinde okuldan sonra olsun full bilgisayardayım yani içini açıp bakmak mantıklımı ne kaybederim yardımcı olursanız çok iyi olur.
video

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,546
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom