cerkes_gamer55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 942
Hocam no name rgb kasa fanım full hızda çalıştığı için 3-4 ayda ölmüştüEvet yüksek devirde biraz daha hızlı ölür fanlar.
Hocam no name rgb kasa fanım full hızda çalıştığı için 3-4 ayda ölmüştüEvet yüksek devirde biraz daha hızlı ölür fanlar.
Bu işlere yetenekli isen fan kablosunu uzatıp direkt anakart pwm çıkışına bağla.hocam alıağım fanı ana karta bağlasam full 1800 rpm çalıştırsam ömrü erken bitermi fanın
kısamı olur fan kablosu yaBu işlere yetenekli isen fan kablosunu uzatıp direkt anakart pwm çıkışına bağla.
El becerin yoksa molex'e bağla geç. Ama se
değilim hoam beBu işlere yetenekli isen fan kablosunu uzatıp direkt anakart pwm çıkışına bağla.
El becerin yoksa molex'e bağla geç. Ama sesli çalışır.
Şuanki fanın sorunu ne ?kısamı olur fan kablosu ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
değilim hoam be
şuanki fan dik çalışmak için tasarlanmış ama ben yatay kullanmak zorundayım bu sebeple sürekli ses çıkarıyorŞuanki fanın sorunu ne ?
Yatak dikeyde yağsız kalıyordur.arkası böyle şuanki fanın aykut hoam benim fandaki sesin sebebi dikey kullanım için uygun olmasıymış ama ben yan kullanıyorum fsp saçmalamış
PSU alta takılmıyor mu zaten mantıken yatay kullanılıyor zaten hep.şuanki fan dik çalışmak için tasarlanmış ama ben yatay kullanmak zorundayım bu sebeple sürekli ses çıkarıyor
Sen dik kullanmıyormusun benmi yanlş anladım ?şuanki fan dik çalışmak için tasarlanmış ama ben yatay kullanmak zorundayım bu sebeple sürekli ses çıkarıyor
he hocam birde siz demiştiniz ya ittirin göbeği öyle yağlanıyor diye ben onu denerken arkadaki 4 kolu kırdım japon tutuyor şuanYatak dikeyde yağsız kalıyordur.
fsp saçmalıklarıPSU alta takılmıyor mu zaten mantıken yatay kullanılıyor zaten hep.
ben yatay kullanıyom ama fan dik tasarlanmış fspde bunu psuya takmışSen dik kullanmıyormusun benmi yanlş anladım ?
O fan muhtemelen FDB'dir o fanların göbeği çıkmaz, yağlanamaz. Sleeved bearing dandik fanlarda geçerli o.he hocam birde siz demiştiniz ya ittirin göbeği öyle yağlanıyor diye ben onu denerken arkadaki 4 kolu kırdım japon tutuyor şuan
fsp saçmalıkları
ben yatay kullanıyom ama fan dik tasarlanmış fspde bunu psuya takmış
Yanlışınız var bence .he hocam birde siz demiştiniz ya ittirin göbeği öyle yağlanıyor diye ben onu denerken arkadaki 4 kolu kırdım japon tutuyor şuan
fsp saçmalıkları
ben yatay kullanıyom ama fan dik tasarlanmış fspde bunu psuya takmış
FDB fanlarında göbeği çıkıyorda arkadaş biraz sert davranmıs .O fan muhtemelen FDB'dir o fanların göbeği çıkmaz, yağlanamaz. Sleeved bearing dandik fanlarda geçerli o.
aykut hocam öyle önerdi bende çıkarmaya çalışırken fanı elime aldımO fan muhtemelen FDB'dir o fanların göbeği çıkmaz, yağlanamaz. Sleeved bearing dandik fanlarda geçerli o.
Tutucu pini kırarak çıkartıyorsun daha hayır gelmez o fandanYanlışınız var bence .
FDB fanlarında göbeği çıkıyorda arkadaş biraz sert davranmıs .