Erol Saral
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Fark ettiysen diğerleri aynı değil. Uyuyor dediklerin zaten CPU yazan yerler.Valla reis bu cpu kablosu 5 yere oluyor
PCI-e/CPU yazan yerlerin herhangi birine CPU, yine herhangi birine de GPU baglantilarini yapabilirsin. Zaten yanlis yapma luksun yok pin sayilari farkli.
3 tane cpu kablosu geldi 1 tanesini mi kullanıcam yedek mi diğerleri ?
Arkadaşlar psu halletim ama başka şeyler için bir sürü kablo var ne yapacağımı bilmiyorum çok karışık yaYedek denemez, eger anakartta tek bir CPU baglantisi icin pin varsa bosta kalabilirler.
Arkadaşlar psu halletim ama başka şeyler için bir sürü kablo var ne yapacağımı bilmiyorum çok karışık ya
Reis bu pump fan pini değil mi anakartta 4 pin girişli ama 3 pin oluyor değil mi ?5-6 tane kablo turu var, girisleri ayni tur olan hepsinde ayni zaten.
Birkac kablolama rehberi izle, kaparsin oradan bir seyler.
Reis bu pump fan pini değil mi anakartta 4 pin girişli ama 3 pin oluyor değil mi ?
Yok sıvı soğutuculu sistemim fanların bağlantısını yaptığım kabloyu cpu fana taktım bi bu kaldı buda pump o zamanSivi sogutucun varsa pompa pinidir, anakartinda AIO_PUMP veya PUMP_FAN isimli pin varsa oraya yapabilirsin. Yoksa CPU_FAN pinine de baglantisi yapilir, 3 veya 4 pinli olmasi sorun degil.
Yok sıvı soğutuculu sistemim fanların bağlantısını yaptığım kabloyu cpu fana taktım bi bu kaldı buda pump o zaman
Post automatically merged:
Reis soldaki mi sağdaki mi sağdakine çok rahat giriyor ama o 4 pin 2 üstte 2 altta değişik o mu yoksa soldaki mi ama soldakine girmiyor tam
Alıntıyı görüntüle