PSU kablosu çıkmıyor

Yeni kasa aldım ondan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kablo şimdi kopukmu hocam değilmi?

Çünkü içerisinden ses gelmiyor kopsa gelirdi diye düşünüyorum
Hocam hala anlayamıyorum. Fanın kablosunu anakarttan çıkardıysanız fanın kendisinden niye çıkardınız. Kablonun diğer ucu ile yeni kasanıza takmayacak mıydınız zaten ?

Hocam siz takmayacaksınız yeni kablo fana lehimlenecek.

Hocam hala anlayamıyorum. Fanın kablosunu anakarttan çıkardıysanız fanın kendisinden niye çıkardınız. Kablonun diğer ucu ile yeni kasanıza takmayacak mıydınız zaten ?
Soketten kopmuş hocam

Arka fan olduğu için çıkmadı hocam yani ondan dolayı.

Hocam siz takmayacaksınız yeni kablo fana lehimlenecek.

Soketten kopmuş hocam
Heh şimdi anladım. 🤣 Bende diyorum neden koaprdı. Konu başlığı PSU kablosu, konu içeriği fan görseli ve kopuk kablo. Anlam veremedim. Açıkçası bilgisayarcılara 50 TL verip lehimletmehe uğraşmayın. Sıfır bir fan alın daha mantıklı.

Heh şimdi anladım. 🤣 Bende diyorum neden koaprdı. Konu başlığı PSU kablosu, konu içeriği fan görseli ve kopuk kablo. Anlam veremedim. Açıkçası bilgisayarcılara 50 TL verip lehimletmehe uğraşmayın. Sıfır bir fan alın daha mantıklı.
Hocam yeni kasa alacağım ya işte onu diyorum

Hocam yeni kasa alacağım ya işte onu diyorum
Hocam konudaki kablosunu kopardığınız fan egzos fanı diye tabir edilir. Pek çok kasada egzos fan geliyor. Alacağınız kasasa egzoz fan gelmiyorsa yanında 50 TL civarına fan siparişi verebilirsiniz

Hocalarım bakın bu kablo kopan kablo arka fan kablosuna takılıydı ama koptu şimdi benim tam olarak ne yapmam lazım.

Hocam konudaki kablosunu kopardığınız fan egzos fanı diye tabir edilir. Pek çok kasada egzos fan geliyor. Alacağınız kasasa egzoz fan gelmiyorsa yanında 50 TL civarına fan siparişi verebilirsiniz
Şimdi anladım ama nasıl takacam onu bilemiyorum

Ekler

• IMG20230228111916.jpg
    IMG20230228111916.jpg
    3.7 MB · Hit: 32
Hocam buradaki etiketi kaldırıp bi detaylı ve net foto atabilir misin hem kopan kabloyu hem işaretlediğim yeri

InkedIMG20230228105550.jpg

Hocam şimdi yeni kasa geldi bı onunda fotosu atayım

Ekler

• IMG20230228112424.jpg
    IMG20230228112424.jpg
    3.1 MB · Hit: 25
  • IMG20230228112413.jpg
    IMG20230228112413.jpg
    2.4 MB · Hit: 22
Hocalarım bakın bu kablo kopan kablo arka fan kablosuna takılıydı ama koptu şimdi benim tam olarak ne yapmam lazım.

Şimdi anladım ama nasıl takacam onu bilemiyorum
Şimdi siz benim aklımı iyice karıştırdınız. Temiz bir başlangıç yapalım.

Bu görseli atarak konu açtınız ve dedinizki bu çıkmıyor;

IMG20230228105550.jpg

Şimdi bu görsekdeki fan kasa arkasına takılan egzos fanı. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fana bağlı bir kablo var. Sizin bunu sökme sebebiniz bu kablonun devamında anakart soketine takılan uca kadar herhangi bir yerinde kopma olduğu için miydi ?

Lütfen sorumu cevaplayın. Ona göre ilerleyelim...

Alıntıyı görüntüle

Şimdi bu görsekdeki fan kasa arkasına takılan egzos fanı. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fana bağlı bir kablo var. Sizin bunu sökme sebebiniz bu kablonun devamında anakart soketine takılan uca kadar herhangi bir yerinde kopma olduğu için miydi ?

Hocam senin o gördüğün beyaz kablo büyük ihtimalle led kablosu onun yanında bide siyah kablo olucaktı arkadaş dipten kopartmış sanırım bende tam anlayamadım :D

Alıntıyı görüntüle

Hocam şimdi ben yeni kasa alacağım ve bu kasayı satacağım arka fandaki kabloyu çıkaramadım diğerleri kolay bir şekilde çıktı şimdi ise psudaki kablo çıktımı artık bilmiyorum yeni kasa geldi şimdi bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,238
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri