PSU kablosu çıkmıyor

Hocam şimdi ben yeni kasa alacağım ve bu kasayı satacağım arka fandaki kabloyu çıkaramadım diğerleri kolay bir şekilde çıktı şimdi ise psudaki kablo çıktımı artık bilmiyorum yeni kasa geldi şimdi bakacağım
İyide güzel kardeşim kasa arkası egzos fanı çıkarılırken böyle koparılarak çıkarılmazki. Fan vidaları sökülür. Fandaki kablonun takip ettiği diğer uç ya anakartta pinli sokete bağlıdır ya da kasa güç tuşunun altında kasa içerisindeki devre kartına bağlıdır.

Bakın hocalarım bu kablo ucu koptu bu yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyide güzel kardeşim kasa arkası egzos fanı çıkarılırken böyle koparılarak çıkarılmazki. Fan vidaları sökülür. Fandaki kablonun takip ettiği diğer uç ya anakartta pinli sokete bağlıdır ya da kasa güç tuşunun altında kasa içerisindeki devre kartına bağlıdır.
Bilemedim işte hocam

Geçmiş olsun hocam. Tek çare yeni fan almak. Lehim makineniz yoksa uğraşmayın.
Tamam hocam şimdi psuluk bir şey varmı?

Geçmiş olsun hocam. Tek çare yeni fan almak. Lehim makineniz yoksa uğraşmayın.
Tamam bilgisayarcılara gideyim anlattığınız için çok teşekkür ederim iyi günler.

Tamam hocam şimdi psuluk bir şey varmı?

Tamam bilgisayarcılara gideyim anlattığınız için çok teşekkür ederim iyi günler.
Psuluk bir şey yok hocam. O fanın kablosu Anakarta ya da kasa güç tuşunun alt tarafında kasa içinde bulunan küçük yeşil bir karta bağlıydı. Şimdi söz direk kabloyu çekip koparmışsınız. Bu fan fotoğrafınızdaki kablonun diğer ucu yani koparılan ucu nerede ise onuda çıkarın

Psuluk bir şey yok hocam. O fanın kablosu Anakarta ya da kasa güç tuşunun alt tarafında kasa içinde bulunan küçük yeşil bir karta bağlıydı. Şimdi söz direk kabloyu çekip koparmışsınız. Bu fan fotoğrafınızdaki kablonun diğer ucu yani koparılan ucu nerede ise onuda çıkarın
Hocam tamamda bunun kablosu yokki sadece o psudaki kabloyu o bakır şeye bağlamışlar herhalde

Hocam tamamda bunun kablosu yokki sadece o psudaki kabloyu o bakır şeye bağlamışlar herhalde
Ooov o zaman klasik mahalle bilgisayarcısı montajı :/

Muhtemelen montajı yapan kişi ya elindeki eski fanı kullanmak için malzemeden kıstı ya da anakartın o soketi dolu diye böyle yapmış olmalı.

Psuluk durum yok hocam Yeni fan alırsanız yeni fandaki molex kablosu ile fana güç veren kabloyu psuya bağlayıp kullanabilirsiniz

Şimdi hocam bu köpük felan değil yeni psudaki kablo şimdi yeni kasaya bağlanabilir peki bu fan çalışıyordu hala çalışır mı peki çünkü hocam kasayı yeni aldığımda da yoktu böyle kablo.

Ekler

• IMG20230228105935.jpg
    IMG20230228105935.jpg
    2.1 MB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,080
Üyeler
197,612
Son üye