Psu kablosu tam oturmuyor

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
72
Bu psu kablosu tam oturmuş mu oturmamış mı anlamadım. Sabahtan beri zaten korkuyordum çok hassas pc açıkken bir temassızlık olacak diye. Az önce kasayı hareket ettirdim pc açıkken ve şak kapandı. Kabloyu takınca tık diye oturması mı lazım yoksa böyle yarım mı kalıyor bu fişin başı? Gemini’ye sordum tam oturmamış ittir diyor , ittirebildiğim kadar ittirdim ama yok tam oturmuyor hep böyle bir arası açık gibi.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    678 KB · Hit: 20
Bu psu kablosu tam oturmuş mu oturmamış mı anlamadım. Sabahtan beri zaten korkuyordum çok hassas pc açıkken bir temassızlık olacak diye. Az önce kasayı hareket ettirdim pc açıkken ve şak kapandı. Kabloyu takınca tık diye oturması mı lazım yoksa böyle yarım mı kalıyor bu fişin başı? Gemini’ye sordum tam oturmamış ittir diyor , ittirebildiğim kadar ittirdim ama yok tam oturmuyor hep böyle bir arası açık gibi.
hocam güç uygulayip ittirin daha gitmiyorsa oturmustur yerine icine sinmediyse bir video gonderebilir misin?

Hocam gemininin de gazıyla alabildiğine ittirdim psu yamulacak neredeyse ama daha ileri gitmiyor. Ama çok kolay çıkıyor en ufak sağa sola hareket ettirmemde çıkıyor yani bildiğin oturmamış gibi tam. Videoyu nereden gönderebilirim daha açıklayıcı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gemininin de gazıyla alabildiğine ittirdim psu yamulacak neredeyse ama daha ileri gitmiyor. Ama çok kolay çıkıyor en ufak sağa sola hareket ettirmemde çıkıyor yani bildiğin oturmamış gibi tam. Videoyu nereden gönderebilirim daha açıklayıcı olur
Bir ihtimalde üretim hatasıdır dişliler tam uymuyordur diyor ama bilemedim yeni aldım pc yi olabilir mi

Biraz daha itsen çok hafif daha gidebilir de hiçbiri tam oturmuyor zaten, bugüne kadar sahip olduğum hiç bir bilgisayarın güç kablosunun köküne kadar girdiğine şahit olmadım

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    22.6 KB · Hit: 19
  • WhatsApp Image 2026-03-17 at 03.38.59.webp
    WhatsApp Image 2026-03-17 at 03.38.59.webp
    74.9 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,094