Neler Yeni

Psu Kablosundan Cızirti Geli̇yor Lütfen Yardim

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
sadece kablo yollanılır mı hocam?
Sadece kablo dediğin şey monitör kabloları da uyar, Bi arkadaşının evinden güç kablosu al tak dene bakalım psu girişi mi sorun lu kablo mu kendinde arızayı tespit edip firmadan talebini değerlendirirsin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Sadece kablo dediğin şey monitör kabloları da uyar, Bi arkadaşının evinden güç kablosu al tak dene bakalım psu girişi mi sorun lu kablo mu kendinde arızayı tespit edip firmadan talebini değerlendirirsin
Arkadaş yok ama kutuda uluslararası girişli psu da var dönüştürücü alıp denesemmi (fotoya bakın lütfen tuf yazısı neden ters?)

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Arkadaş yok ama kutuda uluslararası girişli psu da var dönüştürücü alıp denesemmi (fotoya bakın lütfen tuf yazısı neden ters?)
Hiç mi yakınlarında bilgisayar kullanan birisi yok?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç kaynağı kasanın altında ise
FAN kısmı aşağı gelecek şekilde olması önerilir,
Aşağı gelecek şekilde dememizin sebebi hava akışını sağlar ve toz filtresi vardır havayi atar diye
Ama. Yazılı bir kural felan değil hiç bir kitapçıkda yazmaz hiç bir kılavuzda böyle bir öneri olmaz

Ama. Zaten şuan senin ki ters
Ters olması da sorun değil çünkü kablo taktığın kısmında da mesh şeklinde delikler vardır oradan da havayi. Dışarı atar

Son düzenleme:
Woltaj farkı olmuyor değil mi kablolar arasında
Birde bu psu ters mi takilmis acaba (yazı terste)
Bu şekilde On konumundayken kabloyu çıkartıp takmak zararlı bir işlemdir, Off konumuna alıp o şekilde çıkartın veya takın. PSU' ya ve sisteme direkt olarak şebekedeki elektriği vermiş oluyorsun.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
PSU kapat, fişi prizden çıkar sonra yaşın gençse evdeki yetişkin birinden kabloyu iyice oturtarak takmasını iste. PC açıkken hala cızırtılar geliyorsa aldığın yerle görüş durumu anlat.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
PSU kapat, fişi prizden çıkar sonra yaşın gençse evdeki yetişkin birinden kabloyu iyice oturtarak takmasını iste. PC açıkken hala cızırtılar geliyorsa aldığın yerle görüş durumu anlat.
Hocam bobin tıslaması olabilir mi? Sorunu kablodan düşünmemek gerek. Çünkü kabloyu oynattıkça sesin arttığını söylüyor, bobin sesi sarsıntı esnasında daha fazla çıkar.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam bobin tıslaması olabilir mi? Sorunu kablodan düşünmemek gerek. Çünkü kabloyu oynattıkça sesin arttığını söylüyor, bobin sesi sarsıntı esnasında daha fazla çıkar.
Bana kabloda temassızlık var tam oturmamış gibi geliyor ama her şey olabilir.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Aşağı gelecek şekilde dememizin sebebi hava akışını sağlar ve toz filtresi vardır havayi atar diye
Ama. Yazılı bir kural felan değil hiç bir kitapçıkda yazmaz hiç bir kılavuzda böyle bir öneri olmaz

Ters olması da sorun değil çünkü kablo taktığın kısmında da mesh şeklinde delikler vardır oradan da havayi. Dışarı atar

Bana kabloda temassızlık var tam oturmamış gibi geliyor ama her şey olabilir.
Hocam yaş 18 maximum gücüm ile ittirim yani dahası yok . Çıkarınca bile okadar ittirmisimki zor çıktı.
Kabloyu hareket ettinince de ses aynı değişmiyor hocam umarım kablodan alakalidir

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ark sonucunda yangın bile olma durumu vardır iletken tel temas halinde cızırtı geliyorsa tam anlamıyla iletim sağlanmış sayılmaz bilgisayarcidan kaliteli PSU kablosu alıp denemeni tavsiye ederim

Hocam ittirmediğinizde geldiğine emin misiniz? Psuyu kapatın ses geliyor mu diye bakın. Birkaç dakika sonra psuyu açın. Sonrasında durumu yazın.

o kabloyu 5 TL ye bile alabilirsiniz çokta değerli bulunmaz bir kablo değil

Arkadaslar s link 0.75mm 10A 250w kablo aldım baya azaldı ses kulagımı tam dayayınca duyuluyor. 3Lü prizi kapat tusuna basınca gidiyor ama acınca geliyor ve pc acıkken de geliyor ne önerirsiniz kafayı yiyeceğim cok üzülüyorum yine yollamak istemiyorum...

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaslar s link 0.75mm 10A 250w kablo aldım baya azaldı ses kulagımı tam dayayınca duyuluyor. 3Lü prizi kapat tusuna basınca gidiyor ama acınca geliyor ve pc acıkken de geliyor ne önerirsiniz kafayı yiyeceğim cok üzülüyorum yine yollamak istemiyorum...
kardeşim o cızırtı sesi önemsenicek bir şey değil aşırı derecede çıkmadığı sürece aynı sesi telefonunu şarj ederken bile duyabilirsin buna neden bu kadar kafayı taktın anlayamadım

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
kardeşim o cızırtı sesi önemsenicek bir şey değil aşırı derecede çıkmadığı sürece aynı sesi telefonunu şarj ederken bile duyabilirsin buna neden bu kadar kafayı taktın anlayamadım
Kulagımı dayadıgımda duyuluyor hocam. Birde bu arkadas kafamı karıstırdı

Ekler

• Screenshot_2022-07-29-20-58-25.png
    Screenshot_2022-07-29-20-58-25.png
    124 KB · Hit: 39

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Kulagımı dayadıgımda duyuluyor hocam. Birde bu arkadas kafamı karıstırdı
siz servisi arayıp sormayı denediniz mi hocam onlar bir şey yok derlerse yoktur bizden çok onlara güvenin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Top Bottom