EkmekArasıGPU
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 86
- İsim
- Dağhan Mete Aköz
- İlgilendiği Kategoriler
- Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Merhaba akım korumalı bir güç kaynağım var. Konu biraz uzun olacak ama neyse. Birkaç ay önce giysi almaya gitmiştim bilgisayarı uyku modunda bırakmıştım eve geldiğimde bilgisayar kapalıydı. 2 tane seçenek var.
1) elektrik gidip geldi güç kaynağı korumak için bilgisayarı kapadı.
2)ben yanlışlıkla kapatma tuşuna bastım.
Hadi diyelim 1. seçenek oldu. Bilgisayarıma bir şey olabilir mi? Ayrıca anakartım Gigabyte. Ultra durable adlı bir özelliği var:
Gıgabyteultra durable™ 4 classic anakartlar aynı zamanda bilgisayarınızın her türlü düzensiz ve tutarsız güç iletimi ile başa çıkabilmesini sağlamaya yardımcı olarak, meydana gelebilecek voltaj dalgalanmalarına karşı anakartınızı ve bilgisayarınızı koruyan özel dalgalanma önleyici entegre devreler barındırmaktadır.
(Google'dan baktım) çünkü üşendim yazmaya.
1) elektrik gidip geldi güç kaynağı korumak için bilgisayarı kapadı.
2)ben yanlışlıkla kapatma tuşuna bastım.
Hadi diyelim 1. seçenek oldu. Bilgisayarıma bir şey olabilir mi? Ayrıca anakartım Gigabyte. Ultra durable adlı bir özelliği var:
Gıgabyteultra durable™ 4 classic anakartlar aynı zamanda bilgisayarınızın her türlü düzensiz ve tutarsız güç iletimi ile başa çıkabilmesini sağlamaya yardımcı olarak, meydana gelebilecek voltaj dalgalanmalarına karşı anakartınızı ve bilgisayarınızı koruyan özel dalgalanma önleyici entegre devreler barındırmaktadır.
(Google'dan baktım) çünkü üşendim yazmaya.