Bitfenix modelinde peşin fiyatına taksit yok hocam baya bir vade konuluyor.Tamamiyle kazık. Alınmaz.
![]()
BitFenix BFG Gold 1200W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 ATX 3.0 Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu model var.
Enermaxtan düşük standart bu markanın her modeli
Bak buda a- güzel psu fakat fiyatına göre ne yazikki yine enermax öndeBitfenix modelinde peşin fiyatına taksit yok hocam baya bir vade konuluyor.
Değil hocam. İkiside zaten aynı üreticinin elinden çıkıyor. Hatta kullandıkları platform yani PCB tasarımlarıda aynı. Bileşen farkı var sadece. Raijintek bir kaç konuda daha üstün.Enermaxtan düşük standart bu markanın her modeli
Bu enermax neymiş böyle hocam fiyatı neden düşük bu PSU'nun madem bu kadar mükemmel bir malzeme yapısı vs çok şaşırdım yani sizde övünce hiç beklemiyordum.Enermaxtan düşük standart bu markanın her modeli
Rajintek mi alınır yoksa Enermax mı hocam malzeme yapısı olarak ve fan sesi olarak sen olsan hangisini alırdın ?Değil hocam. İkiside zaten aynı üreticinin elinden çıkıyor. Hatta kullandıkları platform yani PCB tasarımlarıda aynı. Bileşen farkı var sadece. Raijintek bir kaç konuda daha üstün.
Yusuf geçen gün senle inceledik tek farkı ses hatta sen yine böyle konuştun reditte saatlerce baktım kratoslar b- kanka yine fiyatına göre enermax önde bak sen fiyatları göz önüne almadan yazıyorsunDeğil hocam. İkiside zaten aynı üreticinin elinden çıkıyor. Hatta kullandıkları platform yani PCB tasarımlarıda aynı. Bileşen farkı var sadece. Raijintek bir kaç konuda daha üstün.
Fiyatı hesaba katmadan yorum yaptım orada. Raijintek regulasyon konusunda biraz daha iyi lakin yakınlar zaten.Yusuf geçen gün senle inceledik tek farkı ses hatta sen yine böyle konuştun reditte saatlerce baktım kratoslar b- kanka yine fiyatına göre enermax önde bak sen fiyatları göz önüne almadan yazıyorsun
İkiside benzer zaten. Ripple değerleri, regulasyon ve ses konusunda raijintek daha iyi. Bunun dışında elzem bir fark yok. Enermax'ın Transient response'u muhtemelen yakındır diye düşünüyorum. İkisininde muntazam değil.@shankar1 @yusuf7878 Değerli Hocalarım Enermax 1200W mı alayım peşin fiyatına taksitle yoksa Rajintek mi alayım ömür boyu rahat rahat PSU hiç bir sıkıntı çıkarmadan kullanmak istiyorum.
Yusuf forumda psu konusunda çok bilgili bir dostumuz bazen çakışıyoruz ama bana katılır ki fiyatına göre enermax daha iyi yoksa ortalama olarak ikiside aynı performans@shankar1 @yusuf7878 Değerli Hocalarım Enermax 1200W mı alayım peşin fiyatına taksitle yoksa Rajintek mi alayım ömür boyu rahat rahat PSU hiç bir sıkıntı çıkarmadan kullanmak istiyorum.
Ripple Değerleri daha iyi derken hocam ne oluyor PSU'da ? Çünkü ben PSU aldığım zaman kafam rahat olsun istiyorum hiç bir sıkıntı çıkarmasın istiyorum birdaha PSU'yla uğraşmamak için.İkiside benzer zaten. Ripple değerleri ve ses konusunda raijintek daha iyi. Bunun dışında elzem bir fark yok. Enermax'ın Transient response'u muhtemelen yakındır diye düşünüyorum. İkisininde muntazam değil.
20mV - 10mV'dan çok da bir şey olmaz. Kafanızı takmayın.Ripple Değerleri daha iyi derken hocam ne oluyor PSU'da ? Çünkü ben PSU aldığım zaman kafam rahat olsun istiyorum hiç bir sıkıntı çıkarmasın istiyorum birdaha PSU'yla uğraşmamak için.